Nevşehir'de yağışlar etkisini devam ettirecek

GÜNCEL 10.06.2022 - 10:17, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir'de yağışlar etkisini devam ettirecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre kuvvetli yağışlar hafta sonunda da etkisini sürdürecek.
    Mevcut yağışların devamında, 11 Haziran Cumartesi günü batı kesimlerden başlayarak ülkemizin yeni bir yağışlı ve serin havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bölgemiz genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının hafta sonundan başlayarak azalarak yer yer mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.   Önümüzdeki günlerde bölgemizde beklenen hava durumu;   10.06.2022 Cuma: Bölgemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kayseri, Sivas, Yozgat ve Kırşehir (Boztepe, Mucur hariç) çevreleri ile Nevşehir ‘in kuzey ve doğu kesimlerinin (Avanos, Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   11.06.2022 Cumartesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölgemiz (Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Yozgat) genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın bölge genelinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.    12.06.2022 Pazar: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgemizde önümüzdeki hafta başından itibaren de devam edeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre kuvvetli yağışlar hafta sonunda da etkisini sürdürecek.

 

 

Mevcut yağışların devamında, 11 Haziran Cumartesi günü batı kesimlerden başlayarak ülkemizin yeni bir yağışlı ve serin havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bölgemiz genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının hafta sonundan başlayarak azalarak yer yer mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

 

Önümüzdeki günlerde bölgemizde beklenen hava durumu;

 

10.06.2022 Cuma: Bölgemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kayseri, Sivas, Yozgat ve Kırşehir (Boztepe, Mucur hariç) çevreleri ile Nevşehir ‘in kuzey ve doğu kesimlerinin (Avanos, Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

11.06.2022 Cumartesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölgemiz (Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Yozgat) genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın bölge genelinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

 

 12.06.2022 Pazar: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgemizde önümüzdeki hafta başından itibaren de devam edeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.