Acıgöl değişiklik ister mi

SİYASET 28.03.2024 - 15:12, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:12
 

Acıgöl değişiklik ister mi

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Acıgöl İlçe Belediye Başkanlığı seçimi çok zorlu geçeceğe benziyor.
2019 yılında yapılan seçimlerde rakibine 667 oy fark atarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş seçimi kazanmıştı. AK Parti Belediye Başkan adayı Ercan Ertaş’ın bin 995 oy alarak zafere ulaştığı seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) adayı Fatih Özdoğan ise bin 328 oy almıştı. MHP’nin Mehmet Eroğlu ismi ile katılacağı 2024 seçimlerinde Acıgöl Belediye Başkanlığını kazanmak istediği aşikar. Acıgöl’lü vatandaşların mevcut Belediye Başkanı Ercan Ertaş’tan memnun olmamaları sonuca ne kadar etki edeceği merak konusu.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Acıgöl İlçe Belediye Başkanlığı seçimi çok zorlu geçeceğe benziyor.

2019 yılında yapılan seçimlerde rakibine 667 oy fark atarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş seçimi kazanmıştı.

AK Parti Belediye Başkan adayı Ercan Ertaş’ın bin 995 oy alarak zafere ulaştığı seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) adayı Fatih Özdoğan ise bin 328 oy almıştı.

MHP’nin Mehmet Eroğlu ismi ile katılacağı 2024 seçimlerinde Acıgöl Belediye Başkanlığını kazanmak istediği aşikar. Acıgöl’lü vatandaşların mevcut Belediye Başkanı Ercan Ertaş’tan memnun olmamaları sonuca ne kadar etki edeceği merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.