Binlerce Bozkurt Üniversitede yürüdü

NEVŞEHİR 09.12.2021 - 08:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Binlerce Bozkurt Üniversitede yürüdü

Nevşehir’in en büyük teşkilatı Ülkü Ocakları, üniversitede düzenlediği bir programda adeta gövde gösteri yaptı. Binin üzerinde genç kampüs alanında yürüdü.
    İl genelinde bünyesinde 3 bin genç barındıran Nevşehir’in en etkili ve kalabalık teşkilatı Ülkü Ocakları faaliyetlerinde dur durak bilmeden devam ediyor. “Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır” sloganı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ülkücüleri, “Geleneksel Ülküde Birlik Buluşması” programı organize etti.   Tafana yemekhanesinin ön kısmında gerçekleştirilen programa; Ocak Başkanı Ali Türker, yöneticileri ve binin üzerinde üniversiteli ülkücü genç katılım gösterdi.      ‘Geleceğin büyük ülke Türkiye’si için mücadele edeceğiz’ “Ferman Başbuğun fakülteler bizimdir” yazılı pankartların açıldığı dev programda konuşan Ocak Başkanı Ali Türker, “ Şükürler olsun şu birlikteliğimiz Başbuğumuzun emanetine sahip çıkıldığının en büyük göstergesidir. Bu davaya imanla, ahlakla, cehaletle, mücadele ederek hizmet edeceğiz. Silahımız iman, mermimiz ahlaktır.   İmamız diyerek dinden edenlere, makbule yiyip geviş getirenlere, terör sevici ve destekçilerine imanlı ve ahlaklı duruşumuz ile geleceğin büyük ülke Türkiye’si için mücadele edeceğiz.   Hamdolsun Nevşehir’de bozkurtlarımız mertçe dimdik şekilde ayakta. Bu nizam memlekette olduğu sürece küffarın oyunları bozulmuştur, bozulacaktır. Allah sizlerin yokluğunu göstermesin. Erenlerin, Enbiyaların, kocamışların duası üzerinize olsun” dedi.      ‘Ferman Başbuğun fakülteler bizimdir! Ayrıca gençlere nasihatler de bulunan Başkan Türker, “Türk Milliyetçiliği davasının geleceği asil Bozkurtlar şunu iyi bilmelisiniz ki öncelikli gayemiz sizlerin sağ salim evlerinize dönmesi. Bu gaye içerisinde ihtisas alanlarda kendilerinizi geliştirmenizi istiyoruz.   Sizler Ülkü Ocakları ile tanıştıktan sonra ne işle meşgul olursanız olun İslam, Ahlak ve faziletinden, Türklük gurur ve şuurundan ayrılmamalısınız. Ferman Başbuğun fakülteler bizimdir” dedi.   Konuşmaların ardından kampüs alanı içerisinde hep bir ağızdan ülkücü yemini eden gençler olaysız bir şekilde dağıldı.
Nevşehir’in en büyük teşkilatı Ülkü Ocakları, üniversitede düzenlediği bir programda adeta gövde gösteri yaptı. Binin üzerinde genç kampüs alanında yürüdü.

 

 

İl genelinde bünyesinde 3 bin genç barındıran Nevşehir’in en etkili ve kalabalık teşkilatı Ülkü Ocakları faaliyetlerinde dur durak bilmeden devam ediyor. “Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır” sloganı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ülkücüleri, “Geleneksel Ülküde Birlik Buluşması” programı organize etti.

 

Tafana yemekhanesinin ön kısmında gerçekleştirilen programa; Ocak Başkanı Ali Türker, yöneticileri ve binin üzerinde üniversiteli ülkücü genç katılım gösterdi.

 

 

 ‘Geleceğin büyük ülke Türkiye’si için mücadele edeceğiz’

“Ferman Başbuğun fakülteler bizimdir” yazılı pankartların açıldığı dev programda konuşan Ocak Başkanı Ali Türker, “ Şükürler olsun şu birlikteliğimiz Başbuğumuzun emanetine sahip çıkıldığının en büyük göstergesidir. Bu davaya imanla, ahlakla, cehaletle, mücadele ederek hizmet edeceğiz. Silahımız iman, mermimiz ahlaktır.

 

İmamız diyerek dinden edenlere, makbule yiyip geviş getirenlere, terör sevici ve destekçilerine imanlı ve ahlaklı duruşumuz ile geleceğin büyük ülke Türkiye’si için mücadele edeceğiz.

 

Hamdolsun Nevşehir’de bozkurtlarımız mertçe dimdik şekilde ayakta. Bu nizam memlekette olduğu sürece küffarın oyunları bozulmuştur, bozulacaktır. Allah sizlerin yokluğunu göstermesin. Erenlerin, Enbiyaların, kocamışların duası üzerinize olsun” dedi.

 

 

 ‘Ferman Başbuğun fakülteler bizimdir!

Ayrıca gençlere nasihatler de bulunan Başkan Türker, “Türk Milliyetçiliği davasının geleceği asil Bozkurtlar şunu iyi bilmelisiniz ki öncelikli gayemiz sizlerin sağ salim evlerinize dönmesi. Bu gaye içerisinde ihtisas alanlarda kendilerinizi geliştirmenizi istiyoruz.

 

Sizler Ülkü Ocakları ile tanıştıktan sonra ne işle meşgul olursanız olun İslam, Ahlak ve faziletinden, Türklük gurur ve şuurundan ayrılmamalısınız. Ferman Başbuğun fakülteler bizimdir” dedi.

 

Konuşmaların ardından kampüs alanı içerisinde hep bir ağızdan ülkücü yemini eden gençler olaysız bir şekilde dağıldı.









Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.