Milletvekili Menekşe'den süt üreticilerine müjde

NEVŞEHİR 29.11.2021 - 22:12, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Milletvekili Menekşe'den süt üreticilerine müjde

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe çiğ süt fiyatları hakkında açıklamada bulundu.
    Menekşe açıklmasında; “Uzun uğraşlarla takip ettiğimiz, Süt Üreticilerimizin litre bazındaki fiyat talepleri Tarım Bakanlığımızla görüşmelerimiz neticesinde 8 Aralık 2021’den itibaren çiğ süt fiyatı 4,70 TL/Litre.  Devlet desteği ise ilave 0,20 TL/Litre olarak belirlenmiştir bereketli ve hayırlı olsun.   Bu anlamda desteklerini esirgemeyen her daim çiftçilerimizin yanlarında olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye ve bürokratlarımıza ayrıca Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe çiğ süt fiyatları hakkında açıklamada bulundu.

 

 

Menekşe açıklmasında; “Uzun uğraşlarla takip ettiğimiz, Süt Üreticilerimizin litre bazındaki fiyat talepleri Tarım Bakanlığımızla görüşmelerimiz neticesinde 8 Aralık 2021’den itibaren çiğ süt fiyatı 4,70 TL/Litre.  Devlet desteği ise ilave 0,20 TL/Litre olarak belirlenmiştir bereketli ve hayırlı olsun.

 

Bu anlamda desteklerini esirgemeyen her daim çiftçilerimizin yanlarında olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye ve bürokratlarımıza ayrıca Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.