BİLSEM'den İspanya Erasmus hareketliliği

NEVŞEHİR 29.11.2021 - 12:27, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

BİLSEM'den İspanya Erasmus hareketliliği

Nevşehir Halil İncekara Bilim Sanat Merkezi Erasmus+ K229 "Managing The Legacy Of Traditions " isimli projesinin İspanya hareketliliği 14-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halil İncekara Bilim Sanat Merkezi Erasmus+ K229 "Managing The Legacy Of Traditions " isimli projesinin İspanya hareketliliği 14-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi.   "Bilsem Twinners, Creative Twinners " isimli eTwinnig proje Okulun İngilizce öğretmeni Esma Gün önderliğinde başladı. Bilsem'ler arasında iletişim ve işbirliğini arttırmayı hedefleyen projede; Malatya'dan Manisa'ya, Kütahya'dan Muş'a kadar Türkiye genelinde 10 ildeki  Bilsem ile ortaklık kuruldu.   Öğrencilere İngilizce'yi yaratıcı etkinlikler ve çeşitli web2.0 araçları ile öğretmeyi  hedefleyen projede BYF öğrenciler ile çalışıyor. 
Nevşehir Halil İncekara Bilim Sanat Merkezi Erasmus+ K229 "Managing The Legacy Of Traditions " isimli projesinin İspanya hareketliliği 14-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halil İncekara Bilim Sanat Merkezi Erasmus+ K229 "Managing The Legacy Of Traditions " isimli projesinin İspanya hareketliliği 14-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi.

 

"Bilsem Twinners, Creative Twinners " isimli eTwinnig proje Okulun İngilizce öğretmeni Esma Gün önderliğinde başladı. Bilsem'ler arasında iletişim ve işbirliğini arttırmayı hedefleyen projede; Malatya'dan Manisa'ya, Kütahya'dan Muş'a kadar Türkiye genelinde 10 ildeki  Bilsem ile ortaklık kuruldu.

 

Öğrencilere İngilizce'yi yaratıcı etkinlikler ve çeşitli web2.0 araçları ile öğretmeyi  hedefleyen projede BYF öğrenciler ile çalışıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.