Özgöçmen

Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
BELEDİYELER 25.11.2021 - 12:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim

Nevşehir’deki büfe ve bakkallarda ekmekler bugün, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla 'Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim ' yazılı kese kâğıtlarıyla müşterilere sunuldu.
  Nevşehir’deki büfe ve bakkallarda ekmekler bugün, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla 'Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim ' yazılı kese kâğıtlarıyla müşterilere sunuldu. Nevşehir Belediyesi tarafından ayrıca işyerlerine kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için hazırlanan flamalar dağıtıldı.   Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında bir farkındalık çalışması yapıldı.   Yapılan çalışmada şehir merkezindeki ekmek büfesi, fırın ve bakkallara, üzerinde ' Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim ' yazılı kese kâğıtları dağıtıldı.   Esnaflar sabah erken saatlerden itibaren müşterilerine ekmekleri bu kese kağıtları ile birlikte satışa sunarken kese kağıtlarında ayrıca şiddete maruz kalan kadınların başvurabilecekleri Sosyal Destek Hattı, Kadın Acil Destek Uygulaması ve Acil Çağrı hattı ile birlikte Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi’nin iletişim numaraları yer aldı.   Her eve giren ekmeklerin konulduğu kese kağıdı ve ambalajlarda yer alan yazıyla kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çekilen uygulama vatandaşların büyük beğenisini topladı.   Sabah erken saatlerde başlayan uygulama için eşi Nejla Savran ile birlikte işyerlerini ziyaret eden Belediye Başkanı  Mehmet Savran, esnaflara üzerinde 'Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim ' yazan ve işyerlerinin camlarına asılan flamalardan hediye etti.
Nevşehir’deki büfe ve bakkallarda ekmekler bugün, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla 'Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim ' yazılı kese kâğıtlarıyla müşterilere sunuldu.

 

Nevşehir’deki büfe ve bakkallarda ekmekler bugün, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla 'Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim ' yazılı kese kâğıtlarıyla müşterilere sunuldu. Nevşehir Belediyesi tarafından ayrıca işyerlerine kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için hazırlanan flamalar dağıtıldı.

 

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında bir farkındalık çalışması yapıldı.

 

Yapılan çalışmada şehir merkezindeki ekmek büfesi, fırın ve bakkallara, üzerinde ' Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim ' yazılı kese kâğıtları dağıtıldı.

 

Esnaflar sabah erken saatlerden itibaren müşterilerine ekmekleri bu kese kağıtları ile birlikte satışa sunarken kese kağıtlarında ayrıca şiddete maruz kalan kadınların başvurabilecekleri Sosyal Destek Hattı, Kadın Acil Destek Uygulaması ve Acil Çağrı hattı ile birlikte Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi’nin iletişim numaraları yer aldı.

 

Her eve giren ekmeklerin konulduğu kese kağıdı ve ambalajlarda yer alan yazıyla kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çekilen uygulama vatandaşların büyük beğenisini topladı.

 

Sabah erken saatlerde başlayan uygulama için eşi Nejla Savran ile birlikte işyerlerini ziyaret eden Belediye Başkanı  Mehmet Savran, esnaflara üzerinde 'Şiddete Hep Birlikte Dur Diyelim ' yazan ve işyerlerinin camlarına asılan flamalardan hediye etti.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.