MHP'de operasyon tamam

SİYASET 08.02.2022 - 13:57, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

MHP'de operasyon tamam

Milliyetçi Hareket Partisinde parti il ve merkez ilçe binası yıllar sonra ilk kez tadilattan geçirildi.
    NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde parti il ve merkez ilçe binası yıllar sonra ilk kez tadilattan geçirildi.     Nevşehir'de kendisine ait mülkiyeti bulunan sayılı siyasi partiler arasında bulunan Milliyetçi Hareket Partisinde İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetiminin gayretli çalışmaları doğrultusunda parti hizmet binası tadilattan geçti.     İl binasının kapısının bile değiştirildiği çalışma ile hizmet binası yepyeni bir görüntüye büründü. Bir dönem mevcut binayı satıp yeni bir yaptırmayı da düşündüğü bilinen İl Başkanı İlhan Kaya ve beraberindeki yönetimin il merkezinde uygun bir arazi bulamaması nedeniyle mevcut binada tadilat çalışmasına gittiği belirtiliyor.  
Milliyetçi Hareket Partisinde parti il ve merkez ilçe binası yıllar sonra ilk kez tadilattan geçirildi.
 

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde parti il ve merkez ilçe binası yıllar sonra ilk kez tadilattan geçirildi.  

 

Nevşehir'de kendisine ait mülkiyeti bulunan sayılı siyasi partiler arasında bulunan Milliyetçi Hareket Partisinde İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetiminin gayretli çalışmaları doğrultusunda parti hizmet binası tadilattan geçti.  

 

İl binasının kapısının bile değiştirildiği çalışma ile hizmet binası yepyeni bir görüntüye büründü. Bir dönem mevcut binayı satıp yeni bir yaptırmayı da düşündüğü bilinen İl Başkanı İlhan Kaya ve beraberindeki yönetimin il merkezinde uygun bir arazi bulamaması nedeniyle mevcut binada tadilat çalışmasına gittiği belirtiliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.