Özel İdare ekiplerinden buzlanmaya karşı önlem

NEVŞEHİR 05.03.2022 - 14:01, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Özel İdare ekiplerinden buzlanmaya karşı önlem

Nevşehir'de gece saatlerinde sıfırın altında seyreden soğuklar ve yollarda meydana gelebilecek olan buzlanmaya karşın önlem alınıyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de gece saatlerinde sıfırın altında seyreden soğuklar ve yollarda meydana gelebilecek olan buzlanmaya karşın önlem alınıyor.     Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipleri, Akşam saatlerinden itibaren şehir genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle: Merkez İlçeye Bağlı Uçhisar ve Göreme Yolu, Çardak-Kavak Yolu, Cezaevi Yolu ve Ürgüp İlçesine Bağlı Bahçeli Köy yolunda gizli buzlanma ve don olaylarına karşı tuzlama çalışmaları yaparak güvenli ulaşım sağlanması için gece boyunca don olayı ile mücadeleye devam etti.    
Nevşehir'de gece saatlerinde sıfırın altında seyreden soğuklar ve yollarda meydana gelebilecek olan buzlanmaya karşın önlem alınıyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de gece saatlerinde sıfırın altında seyreden soğuklar ve yollarda meydana gelebilecek olan buzlanmaya karşın önlem alınıyor.  

 

Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipleri, Akşam saatlerinden itibaren şehir genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle: Merkez İlçeye Bağlı Uçhisar ve Göreme Yolu, Çardak-Kavak Yolu, Cezaevi Yolu ve Ürgüp İlçesine Bağlı Bahçeli Köy yolunda gizli buzlanma ve don olaylarına karşı tuzlama çalışmaları yaparak güvenli ulaşım sağlanması için gece boyunca don olayı ile mücadeleye devam etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.