Özgöçmen

Nevşehir'de Göçmenler Günü kutlandı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 20.12.2021 - 13:16, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir'de Göçmenler Günü kutlandı

Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen Uluslararası Göçmenler Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen Uluslararası Göçmenler Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı.   Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Konferans Salonunda diğer kurum ve kuruluş temsilcileri ve çok sayıda yabancının katıldığı etkinlikte İl Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar’ın 2021 yılının UNESCO tarafından Yunus Emre Yılı ilan edilmesi sebebiyle ‘Gelin Tanış Olalım’ teması üzerine gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından ilimizde ikamet eden İran uyruklu Panız Koushkbaghı, Mehdad Koushkbaghı, Reza Goudarzi Karim, Mohammad Hassan Kazemian, Ali Mokhtari Ve Morteza Jahanshahı isimli sanatçılar Türkçe ve Farsça olmak üzere çeşitli şarkılar söyleyerek müzik dinletisi gerçekleştirildi.    Yabancıların üretmiş oldukları vitray ve çamurdan heykeller sergilenen alanda Müdürlük tarafından hazırlanan MUYU Hatıra Fotoğraf Panosu’na çocuklar ilgi göstererek fotoğraf çekindiler. 
Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen Uluslararası Göçmenler Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen Uluslararası Göçmenler Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Konferans Salonunda diğer kurum ve kuruluş temsilcileri ve çok sayıda yabancının katıldığı etkinlikte İl Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar’ın 2021 yılının UNESCO tarafından Yunus Emre Yılı ilan edilmesi sebebiyle ‘Gelin Tanış Olalım’ teması üzerine gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından ilimizde ikamet eden İran uyruklu Panız Koushkbaghı, Mehdad Koushkbaghı, Reza Goudarzi Karim, Mohammad Hassan Kazemian, Ali Mokhtari Ve Morteza Jahanshahı isimli sanatçılar Türkçe ve Farsça olmak üzere çeşitli şarkılar söyleyerek müzik dinletisi gerçekleştirildi. 

 

Yabancıların üretmiş oldukları vitray ve çamurdan heykeller sergilenen alanda Müdürlük tarafından hazırlanan MUYU Hatıra Fotoğraf Panosu’na çocuklar ilgi göstererek fotoğraf çekindiler. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.