Özgöçmen

Rasim Arı AK Parti’den istifa etti!

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 19.01.2022 - 08:18, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Rasim Arı AK Parti’den istifa etti!

Eski Dönem Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Partiden istifa etti.
    Nevşehir’de bir dönem AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapmış olan Rasim Arı, partisinden istifa etti. 2001 yılında gençlik kolları başkanı olarak başladığı bu yolculukta bugün sona geldiğini açıklayan Arı, yayınladığı açıklamada; “Sevgili… Kıymetli…   14 Ağustos 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, yine kurulduğu 2001 yılında, Maltepe ilçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı yaptım.   2002 yılından 2018 yılına kadar bürokrasinin çeşitli alanlarında görev yaptım.   Bürokraside edindiğim tecrübe ve birikimi gariban bir Anadolu evladı olarak ayrıldığım şehre aktarabilmek ve Anadolu’nun kavruk yüzlü gençleriyle yol yürümek için bir hizmet yolculuğuna çıktım.   Görev yaptığım 21 ay boyunca dünyanın en güzel şehri ve içerisinde en özel insanların yaşadığı Nevşehir’e hiçbir siyasi, ideolojik, ekonomik ve sosyal ayrım yapmadan hak ettiği hizmeti götürmenin mücadelesi içerisinde oldum. Ve bu süre içerisinde asla partizanlık yapmadım.   Bu şehrin çocuklarının ve gençlerinin ağabeyi, yaşıtlarımın kardeşi ve büyüklerimin evladı olmaya gayret gösterdim. Şahsımıza karşı oluşan teveccüh için yeterince teşekkür edemedim. Ama gönlüm hep şehrimizdeydi, aranızdaydım.   Tek sermayemiz samimiyettir. Siyasette ve hayatın her alanında samimiyet…   Samimi duygularımla şu sözleri de söylemek isterim: Aynı siyasi çatı altında siyaset yaptığımız ve bu şehre katkı vermek için birlikte mücadele verdiğimiz arkadaşlarımız ile maalesef asgari insani müştereklerde dahi diyalog kurma imkânı ortadan kalkmıştır. Onların samimiyetini sorgulamak bana düşmez. Burada o diyalog eksikliğini ve sebeplerini anlatacak imkânımızda yoktur.   Herkesin hayatında yol ve yol ayrımları önemlidir. Her yol ayrımı bir seçim, bir karardır. Ve her karar bir tercihtir. Her yol ayrımı yeni bir yoldur. Bu duygu ve düşünceler ile 2001 yılında üye olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi üyeliğimden istifa ediyorum.   Millete hizmet yolunda siyaset yapan tüm siyasetçilere bu yolculukta başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.
Eski Dönem Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Partiden istifa etti.

 

 

Nevşehir’de bir dönem AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapmış olan Rasim Arı, partisinden istifa etti. 2001 yılında gençlik kolları başkanı olarak başladığı bu yolculukta bugün sona geldiğini açıklayan Arı, yayınladığı açıklamada;

“Sevgili…

Kıymetli…

 

14 Ağustos 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, yine kurulduğu 2001 yılında, Maltepe ilçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı yaptım.

 

2002 yılından 2018 yılına kadar bürokrasinin çeşitli alanlarında görev yaptım.

 

Bürokraside edindiğim tecrübe ve birikimi gariban bir Anadolu evladı olarak ayrıldığım şehre aktarabilmek ve Anadolu’nun kavruk yüzlü gençleriyle yol yürümek için bir hizmet yolculuğuna çıktım.

 

Görev yaptığım 21 ay boyunca dünyanın en güzel şehri ve içerisinde en özel insanların yaşadığı Nevşehir’e hiçbir siyasi, ideolojik, ekonomik ve sosyal ayrım yapmadan hak ettiği hizmeti götürmenin mücadelesi içerisinde oldum. Ve bu süre içerisinde asla partizanlık yapmadım.

 

Bu şehrin çocuklarının ve gençlerinin ağabeyi, yaşıtlarımın kardeşi ve büyüklerimin evladı olmaya gayret gösterdim. Şahsımıza karşı oluşan teveccüh için yeterince teşekkür edemedim. Ama gönlüm hep şehrimizdeydi, aranızdaydım.

 

Tek sermayemiz samimiyettir. Siyasette ve hayatın her alanında samimiyet…

 

Samimi duygularımla şu sözleri de söylemek isterim:

Aynı siyasi çatı altında siyaset yaptığımız ve bu şehre katkı vermek için birlikte mücadele verdiğimiz arkadaşlarımız ile maalesef asgari insani müştereklerde dahi diyalog kurma imkânı ortadan kalkmıştır. Onların samimiyetini sorgulamak bana düşmez. Burada o diyalog eksikliğini ve sebeplerini anlatacak imkânımızda yoktur.

 

Herkesin hayatında yol ve yol ayrımları önemlidir. Her yol ayrımı bir seçim, bir karardır. Ve her karar bir tercihtir. Her yol ayrımı yeni bir yoldur.

Bu duygu ve düşünceler ile 2001 yılında üye olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi üyeliğimden istifa ediyorum.

 

Millete hizmet yolunda siyaset yapan tüm siyasetçilere bu yolculukta başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.