Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’den vefa örneği

İLÇELER 24.12.2021 - 13:49, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’den vefa örneği

Nevşehir'e hizmet etmiş belediye başkanlarını, bürokratları ya da siyasetçileri hatırlayanlar ne yazık ki bir elin parmağı kadar az.
          NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'e hizmet etmiş belediye başkanlarını, bürokratları ya da siyasetçileri hatırlayanlar ne yazık ki bir elin parmağı kadar az.    Nevşehir Belediye Başkanlığı esnasında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Nevşehir eski belediye başkanlarından Nejdet Ersan'ı ölüm yıldönümünde hatırlayanların sayısı bir elin parmağını geçmedi.    Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi meslektaşı da olan Ersan'ı ölüm yıldönümünde rahmetle anarken, "Nevşehir Belediye Eski Başkanımız, şehrimizin önemli değerlerinden biri olan; meslektaşım, merhum Av. Nejdet Ersan'ı vefatının sene-i devriyesinde rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi.  
Nevşehir'e hizmet etmiş belediye başkanlarını, bürokratları ya da siyasetçileri hatırlayanlar ne yazık ki bir elin parmağı kadar az.

 

 

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'e hizmet etmiş belediye başkanlarını, bürokratları ya da siyasetçileri hatırlayanlar ne yazık ki bir elin parmağı kadar az. 

 

Nevşehir Belediye Başkanlığı esnasında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Nevşehir eski belediye başkanlarından Nejdet Ersan'ı ölüm yıldönümünde hatırlayanların sayısı bir elin parmağını geçmedi. 

 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi meslektaşı da olan Ersan'ı ölüm yıldönümünde rahmetle anarken, "Nevşehir Belediye Eski Başkanımız, şehrimizin önemli değerlerinden biri olan; meslektaşım, merhum Av. Nejdet Ersan'ı vefatının sene-i devriyesinde rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.