Nevşehir’de uyuşturucu operasyonu: 75 gözaltı

ASAYİŞ 09.09.2022 - 09:34, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’de uyuşturucu operasyonu: 75 gözaltı

Nevşehir il merkezli uyuşturucu operasyonu düzenlendi.
    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında Nevşehir'de bu sabah saatlerinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Nevşehir merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 87 şüpheliden 75'nin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Nevşehir'de düzenlenen operasyon ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları: Bugün toplam 153 şüpheli bir dosya söz konusuydu. Bunun bir bölümünü dosya içeriğinde 6 ay süreçle birlikte gözaltına alındı. Bugün toplam 87 şüpheli, özellikle uyuşturucu satıcıları ve nakledicilerinden 75'i gözaltına alındı. Eş zamanlı şekilde Mersin'de de aynı ölçekte 111 şüpheliden 60 gözaltı gerçekleştirilmektedir. Geçmiş yıllarda Türkiye'deki yakalanan uyuşturucunun yüzde 70'i batı illerinde yakalanırdı. Son yıllarda kurduğumuz sistemle Türkiye'de yakalanan uyuşturucunun yüzde 70'i doğuda yakalanmaktadır. Bu baskılama, uyuşturucu rotasını Balkan rotasından Akdeniz rotasına sebep oldu. Bu baskılamaya devam edeceğiz. Özellikle İran sınırlarından girmektedir. Orada da ciddi tedbir alınmıştır. Saha baskılamamız, aynı zamanda farkındalık üretmemiz, topyekun mücadelemiz metanfetamin konusunda da sürmektedir.
Nevşehir il merkezli uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında Nevşehir'de bu sabah saatlerinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Nevşehir merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 87 şüpheliden 75'nin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Nevşehir'de düzenlenen operasyon ile ilgili açıklamalarda bulundu.
İşte Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları:
Bugün toplam 153 şüpheli bir dosya söz konusuydu. Bunun bir bölümünü dosya içeriğinde 6 ay süreçle birlikte gözaltına alındı. Bugün toplam 87 şüpheli, özellikle uyuşturucu satıcıları ve nakledicilerinden 75'i gözaltına alındı. Eş zamanlı şekilde Mersin'de de aynı ölçekte 111 şüpheliden 60 gözaltı gerçekleştirilmektedir.
Geçmiş yıllarda Türkiye'deki yakalanan uyuşturucunun yüzde 70'i batı illerinde yakalanırdı. Son yıllarda kurduğumuz sistemle Türkiye'de yakalanan uyuşturucunun yüzde 70'i doğuda yakalanmaktadır. Bu baskılama, uyuşturucu rotasını Balkan rotasından Akdeniz rotasına sebep oldu. Bu baskılamaya devam edeceğiz.
Özellikle İran sınırlarından girmektedir. Orada da ciddi tedbir alınmıştır. Saha baskılamamız, aynı zamanda farkındalık üretmemiz, topyekun mücadelemiz metanfetamin konusunda da sürmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.