Bahçeşehir Koleji Yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Polat'ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 08.01.2022 - 10:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bahçeşehir Koleji Yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Polat'ı ziyaret etti

Nevşehir Bahçeşehir Koleji Yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'ı ziyaret etti.
    Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer ve Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Genel Müdürü Kadri Güvenç Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.   Uluer ve Güvenç, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Nevşehir'i ve eğitimi konuşan heyet, Nevşehir'i daha iyi yerlere getirmenin üzerine konuştu. Ziyaret güzel dilekler ile sona erdi.
Nevşehir Bahçeşehir Koleji Yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'ı ziyaret etti.

 

 

Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer ve Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Genel Müdürü Kadri Güvenç Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

 

Uluer ve Güvenç, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Nevşehir'i ve eğitimi konuşan heyet, Nevşehir'i daha iyi yerlere getirmenin üzerine konuştu. Ziyaret güzel dilekler ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.