Memet Polat’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

GÜNCEL 30.08.2022 - 13:47, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Memet Polat’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.   Polat, "Bağımsızlığımızı ve vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yıl dönümünü gurur ve coşku ile kutluyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Tüm imkânsızlıklara rağmen kahraman Türk milletinin milli mücadelede destanlar yaratarak bağımsızlığına sahip çıktığı 30 Ağustos Zaferi, tarih sahnesinde inancın zafere dönüştüğü eşsiz bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak yerini almıştır.  Böylesine şanlı bir tarihin mirasçıları olarak bizlere düşen görev, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyerek, geçmişten aldığımız güç ve cesaretle geleceğe emin adımlarla yürümek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.  
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.  

Polat, "Bağımsızlığımızı ve vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yıl dönümünü gurur ve coşku ile kutluyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Tüm imkânsızlıklara rağmen kahraman Türk milletinin milli mücadelede destanlar yaratarak bağımsızlığına sahip çıktığı 30 Ağustos Zaferi, tarih sahnesinde inancın zafere dönüştüğü eşsiz bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak yerini almıştır. 

Böylesine şanlı bir tarihin mirasçıları olarak bizlere düşen görev, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyerek, geçmişten aldığımız güç ve cesaretle geleceğe emin adımlarla yürümek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.