Özgöçmen

Önce eğitim, sonra sınav düzenlendi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 05.03.2022 - 14:03, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Önce eğitim, sonra sınav düzenlendi

Resmi Gazetede yayımlanan "Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği" kapsamında, canlı hayvan nakli yapmak için müracaatta bulunan nakliyeci, nakil aracı sürücü ve bakıcılarına yönelik, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda eğitim ve eğitimi takiben sınav düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Resmi Gazetede yayımlanan "Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği" kapsamında, canlı hayvan nakli yapmak için müracaatta bulunan nakliyeci, nakil aracı sürücü ve bakıcılarına yönelik, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda eğitim ve eğitimi takiben sınav düzenlendi.     "Nakliyeci Yetki Belgesi" almak için Acıgöl'den 1, Avanos'tan 5, Derinkuyu'dan 2, Gülşehir'den 2, Hacıbektaş'tan 1, Merkez'den 2 ve Ürgüp'ten 1 olmak üzere müracaat bulunan toplam 14 nakliyeci 'Nakliyeci Yetki Belgesi' almaya hak kazandı.     "Sürücü Yeterlilik Belgesi" almak için Acıgöl'den 2, Avanos'tan 10, Derinkuyu'dan 4, Gülşehir'den 5, Hacıbektaş'tan 1, Merkez'den 5 ve Ürgüp'ten 1 olmak üzere müracaat bulunan toplam 28 sürücü 'Sürücü Yeterlilik Belgesi' almaya hak kazandı.   "Bakıcı Yeterlilik Belgesi" almak için Acıgöl'den 2, Avanos'tan 10, Derinkuyu'dan 4, Gülşehir'den 5, Hacıbektaş'tan 1, Merkez'den 5 ve Ürgüp'ten 1 olmak üzere müracaatta bulunan toplam 28 'bakıcıya' 'Bakıcı Yeterlilik Belgesi' almaya hak kazandı.    İl Müdürü Özgür Memiş, eğitim ve sınav sonrası Üreticiler ve Nakliyecilerle bir araya gelerek belge almaya hak kazananlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  
Resmi Gazetede yayımlanan "Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği" kapsamında, canlı hayvan nakli yapmak için müracaatta bulunan nakliyeci, nakil aracı sürücü ve bakıcılarına yönelik, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda eğitim ve eğitimi takiben sınav düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Resmi Gazetede yayımlanan "Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği" kapsamında, canlı hayvan nakli yapmak için müracaatta bulunan nakliyeci, nakil aracı sürücü ve bakıcılarına yönelik, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda eğitim ve eğitimi takiben sınav düzenlendi.  

 

"Nakliyeci Yetki Belgesi" almak için Acıgöl'den 1, Avanos'tan 5, Derinkuyu'dan 2, Gülşehir'den 2, Hacıbektaş'tan 1, Merkez'den 2 ve Ürgüp'ten 1 olmak üzere müracaat bulunan toplam 14 nakliyeci 'Nakliyeci Yetki Belgesi' almaya hak kazandı.  

 

"Sürücü Yeterlilik Belgesi" almak için Acıgöl'den 2, Avanos'tan 10, Derinkuyu'dan 4, Gülşehir'den 5, Hacıbektaş'tan 1, Merkez'den 5 ve Ürgüp'ten 1 olmak üzere müracaat bulunan toplam 28 sürücü 'Sürücü Yeterlilik Belgesi' almaya hak kazandı.

 

"Bakıcı Yeterlilik Belgesi" almak için Acıgöl'den 2, Avanos'tan 10, Derinkuyu'dan 4, Gülşehir'den 5, Hacıbektaş'tan 1, Merkez'den 5 ve Ürgüp'ten 1 olmak üzere müracaatta bulunan toplam 28 'bakıcıya' 'Bakıcı Yeterlilik Belgesi' almaya hak kazandı. 

 

İl Müdürü Özgür Memiş, eğitim ve sınav sonrası Üreticiler ve Nakliyecilerle bir araya gelerek belge almaya hak kazananlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.