Başkan Ağca'dan Özaltın'a ziyaret

NEVŞEHİR 18.07.2022 - 11:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Ağca'dan Özaltın'a ziyaret

Merkezi Ankara da bulunan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca Kapadokya Özaltın Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyesi, İş İnsanı Esat Özaltın ile ofisinde görüştü.
    NEVŞEHİR(MHA) Merkezi Ankara da bulunan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca Kapadokya Özaltın Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyesi, İş İnsanı Esat Özaltın ile ofisinde görüştü.   Ağca görüşmeye ilişkin; "Ankara’da faaliyetlerine devam ettiğimiz Genç Nevşehirliler Derneği üzerine faydalı bir görüşme oldu. Nevşehir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren şirketler bundan sonra Kapadokya Özaltın Holding Anonim Şirketi olarak faaliyetlerine devam edecek. Kapadokya Özaltın Holding Anonim Şirketi, Nevşehir’in ilk holdingi olarak Ankara’da yaşayan biz Nevşehirlileri gururlandırıyor.  Her geçen gün gelişen ve büyüyen işleri ile gururlandığımız şirketin memleketimize oluşturduğu istihdam ve ülkemize kattığı yüksek katma değer yarattıkları için şükranlarımı sunuyorum" dedi.  
Merkezi Ankara da bulunan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca Kapadokya Özaltın Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyesi, İş İnsanı Esat Özaltın ile ofisinde görüştü.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Merkezi Ankara da bulunan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca Kapadokya Özaltın Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyesi, İş İnsanı Esat Özaltın ile ofisinde görüştü.  

Ağca görüşmeye ilişkin; "Ankara’da faaliyetlerine devam ettiğimiz Genç Nevşehirliler Derneği üzerine faydalı bir görüşme oldu. Nevşehir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren şirketler bundan sonra Kapadokya Özaltın Holding Anonim Şirketi olarak faaliyetlerine devam edecek. Kapadokya Özaltın Holding Anonim Şirketi, Nevşehir’in ilk holdingi olarak Ankara’da yaşayan biz Nevşehirlileri gururlandırıyor. 

Her geçen gün gelişen ve büyüyen işleri ile gururlandığımız şirketin memleketimize oluşturduğu istihdam ve ülkemize kattığı yüksek katma değer yarattıkları için şükranlarımı sunuyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.