‘Mahallede Maç Var’ organizasyonu tamamlandı

NEVŞEHİR 02.03.2022 - 11:16, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

‘Mahallede Maç Var’ organizasyonu tamamlandı

Nevşehir’de düzenlenen "23 Nisan Futbol Turnuvası Mahallede Maç Var" organizasyonu tamamlandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de düzenlenen "23 Nisan Futbol Turnuvası Mahallede Maç Var" organizasyonu tamamlandı.    Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen "23 Nisan Futbol Turnuvası "Mahallede Maç Var" organizasyonu sona erdi.    Spor Kompleksi içindeki halı sahada ve 2 nolu çim sahada gerçekleştirilen maçlara 8 takım ve 88 sporcu katıldı. 5 gün boyunca süren maçlarda takımları rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek dereceye girebilmek için ter döktü.    Ödül törenine İl Müdürü Muhsin Özdemir, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Özel Altınyıldız Koleji İlköğretim Müdürü Mehmet Eravcı, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı ve çok sayıda sporsever katıldı.    Turnuva sonunda Nevşehir 50 GSK takımı şampiyonluğa ulaşarak ilimizi Aksaray’da düzenlenecek grup yarışmalarında temsil edecektir.    Turnuva Sonucu  1-)Nevşehir 50 GSK  2-)Kapadokya Nevşehir Spor GSK  3-)Nevşehir Belediye Spor  4-)Nevşehir 50 GSK 
Nevşehir’de düzenlenen "23 Nisan Futbol Turnuvası Mahallede Maç Var" organizasyonu tamamlandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de düzenlenen "23 Nisan Futbol Turnuvası Mahallede Maç Var" organizasyonu tamamlandı. 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen "23 Nisan Futbol Turnuvası "Mahallede Maç Var" organizasyonu sona erdi. 

 

Spor Kompleksi içindeki halı sahada ve 2 nolu çim sahada gerçekleştirilen maçlara 8 takım ve 88 sporcu katıldı. 5 gün boyunca süren maçlarda takımları rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek dereceye girebilmek için ter döktü. 

 

Ödül törenine İl Müdürü Muhsin Özdemir, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Özel Altınyıldız Koleji İlköğretim Müdürü Mehmet Eravcı, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı ve çok sayıda sporsever katıldı. 

 

Turnuva sonunda Nevşehir 50 GSK takımı şampiyonluğa ulaşarak ilimizi Aksaray’da düzenlenecek grup yarışmalarında temsil edecektir. 

 

Turnuva Sonucu 

1-)Nevşehir 50 GSK 

2-)Kapadokya Nevşehir Spor GSK 

3-)Nevşehir Belediye Spor 

4-)Nevşehir 50 GSK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.