Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Adalı, Gizligider’i ziyaret etti

SİYASET 14.04.2022 - 23:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Adalı, Gizligider’i ziyaret etti

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.
  Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bakan Yardımcısı Gizligider’e çalışmaları hakkında bilgiler veren Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı daha sonra günün anısına Bakan Yardımcısı Gizligider’e Türkiye Jokey Kulübü plaketini takdim etti.   Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’de ziyaretlerinden dolayı Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı’ya teşekkür etti.
Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.

 

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bakan Yardımcısı Gizligider’e çalışmaları hakkında bilgiler veren Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı daha sonra günün anısına Bakan Yardımcısı Gizligider’e Türkiye Jokey Kulübü plaketini takdim etti.

 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’de ziyaretlerinden dolayı Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.