Özgöçmen

İçişleri Bakanı Soylu, Hacıbektaş ilçesi ve köyü muhtarları ile bir araya geldi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
14.06.2022 - 12:51, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İçişleri Bakanı Soylu, Hacıbektaş ilçesi ve köyü muhtarları ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı’nda Hacıbektaş ilçesi muhtarları ve ilçeye bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.
    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hacıbektaş ilçesi ile yakından ilgilenmeye devam ediyor. Daha önce Hacıbektaş ilçesinin tamamının asfaltlanması talimatı veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün de Hacıbektaş ilçesi mahalle muhtarlar ve ilçeye bağlı köy muhtarlarını İçişleri Bakanlığı’ndan konuk etti. İlçe ve köy muhtarlarının istek ve taleplerini dinleyen Bakan Soylu muhtarlara yakın ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.   Hacıbektaş ilçesi ve ilçeye bağlı köy muhtarları ile buluşması sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Soylu, “Muhtarlarımız, Bakanlığımıza şeref verdiler. Nevşehir Hacıbektaş ilçesi ve köylerinin Muhtarlarıyla bir araya geldik” sözlerini paylaştı.   İçişleri Bakanlığı'nda düzenlenen programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'da katıldı.   
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı’nda Hacıbektaş ilçesi muhtarları ve ilçeye bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hacıbektaş ilçesi ile yakından ilgilenmeye devam ediyor. Daha önce Hacıbektaş ilçesinin tamamının asfaltlanması talimatı veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün de Hacıbektaş ilçesi mahalle muhtarlar ve ilçeye bağlı köy muhtarlarını İçişleri Bakanlığı’ndan konuk etti. İlçe ve köy muhtarlarının istek ve taleplerini dinleyen Bakan Soylu muhtarlara yakın ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Hacıbektaş ilçesi ve ilçeye bağlı köy muhtarları ile buluşması sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Soylu, “Muhtarlarımız, Bakanlığımıza şeref verdiler. Nevşehir Hacıbektaş ilçesi ve köylerinin Muhtarlarıyla bir araya geldik” sözlerini paylaştı.

 

İçişleri Bakanlığı'nda düzenlenen programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'da katıldı. 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.