Vekil Menekşe Sağlık ve Milli Savunma Bakanlıklarındaydı

SİYASET 18.03.2022 - 12:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Vekil Menekşe Sağlık ve Milli Savunma Bakanlıklarındaydı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, başkentte Sağlık ve Milli Savunma Bakanlıklarında ziyaretlerde bulundu.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, başkentte Sağlık ve Milli Savunma Bakanlıklarında ziyaretlerde bulundu.   Menekşe ziyaretlerine ilişkin, "Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Sayın Muhammet Çömçe Bey’i ve Milli Savunma Bakanlığı ANT Başkanı Sayın Arif Koyuncu Bey’i Makamlarında ziyaret ettim. Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim" ifadelerinde bulundu.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, başkentte Sağlık ve Milli Savunma Bakanlıklarında ziyaretlerde bulundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, başkentte Sağlık ve Milli Savunma Bakanlıklarında ziyaretlerde bulundu.

 

Menekşe ziyaretlerine ilişkin, "Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Sayın Muhammet Çömçe Bey’i ve Milli Savunma Bakanlığı ANT Başkanı Sayın Arif Koyuncu Bey’i Makamlarında ziyaret ettim. Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim" ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.