Nevşehir'de MHP rüzgârı esti

SİYASET 26.09.2022 - 09:23, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Nevşehir'de MHP rüzgârı esti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla "Adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma temalı ilçe ziyaretleri ile iki gün süreyle Nevşehir'de MHP rüzgârı esti.
    NEVŞEHİR(MHA) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla "Adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma temalı ilçe ziyaretleri ile iki gün süreyle Nevşehir'de MHP rüzgârı esti.  Derinkuyu- Acıgöl, Gülşehir, Nevşehir /Merkez, Ürgüp, Avanos/Kozaklı ilçe programlarının başarıyla tamamlandığını belirten MHP İl Başkanı İlhan Kaya, programa emeği geçen herkese de teşekkür etti.   Başkan Kaya, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla *”adım adım 2023; ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” temalı MHP ilçe ziyaretleri kapsamında 23-24 Eylül 2022 tarihlerinde Derinkuyu- Acıgöl, Gülşehir, Nevşehir /Merkez, Ürgüp, Avanos/Kozaklı ilçe programlarını; Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK üyesi Emrullah Türe, MDK üyesi Emin Alper Öztürk'ün katılımları ile gerçekleştirdik. Programların başarıyla tamamlanmasına emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz" dedi.  
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla "Adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma temalı ilçe ziyaretleri ile iki gün süreyle Nevşehir'de MHP rüzgârı esti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla "Adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma temalı ilçe ziyaretleri ile iki gün süreyle Nevşehir'de MHP rüzgârı esti. 

Derinkuyu- Acıgöl, Gülşehir, Nevşehir /Merkez, Ürgüp, Avanos/Kozaklı ilçe programlarının başarıyla tamamlandığını belirten MHP İl Başkanı İlhan Kaya, programa emeği geçen herkese de teşekkür etti.  

Başkan Kaya, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla *”adım adım 2023; ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” temalı MHP ilçe ziyaretleri kapsamında 23-24 Eylül 2022 tarihlerinde Derinkuyu- Acıgöl, Gülşehir, Nevşehir /Merkez, Ürgüp, Avanos/Kozaklı ilçe programlarını; Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK üyesi Emrullah Türe, MDK üyesi Emin Alper Öztürk'ün katılımları ile gerçekleştirdik. Programların başarıyla tamamlanmasına emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.