Özgöçmen

Bakan Kirişçi, Nevşehir Valiliği’ni ziyaret etti

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 09.09.2022 - 20:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bakan Kirişçi, Nevşehir Valiliği’ni ziyaret etti

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Nevşehir ziyareti kapsamında Nevşehir Valiliği’ni ziyaret etti.
    Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde katılmış olduğu bağ bozumu festivalinin ardından Nevşehir Valiliği’ni ziyaret etti. Nevşehir Valiliği ziyaretinde Valilik Şeref defterini imzalayan Bakan Kirişçi’ye Vali Becel daha sonra ise hediye takdiminde bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin Valilik ziyaretine Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran eşlik etti.  
Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Nevşehir ziyareti kapsamında Nevşehir Valiliği’ni ziyaret etti.

 

 

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde katılmış olduğu bağ bozumu festivalinin ardından Nevşehir Valiliği’ni ziyaret etti. Nevşehir Valiliği ziyaretinde Valilik Şeref defterini imzalayan Bakan Kirişçi’ye Vali Becel daha sonra ise hediye takdiminde bulundu.
Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin Valilik ziyaretine Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran eşlik etti.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.