Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi sürüyor

EĞİTİM 26.04.2022 - 14:06, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi sürüyor

Okul idareci ve öğretmenlerle bir süre sohbet edip okulların eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali İnci Sezer Becel yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.
    NEVŞEHİR(MHA) Okul idareci ve öğretmenlerle bir süre sohbet edip okulların eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali İnci Sezer Becel yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.     Ziyarette okuluda Kütüphanesiz Okul Kalmasın projesi kapsamında oluşturulan kütüphanenin açılışı da yapıldı.    Sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Becel, öğrencilerle sohbet ederek onlara sorular sordu.    İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat "Okulları yerinde görüp inceleyerek öğrenci ve öğretmenlerle hasbihal etmek, onları dinlemek en önemli önceliğimizdir. Bu anlamda Vali Sayın İnci Sezer Becel'e okul ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Kıymetli idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sevgili yavrularımıza başarılar diliyoruz" dedi. 
Okul idareci ve öğretmenlerle bir süre sohbet edip okulların eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali İnci Sezer Becel yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Okul idareci ve öğretmenlerle bir süre sohbet edip okulların eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali İnci Sezer Becel yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.  

 

Ziyarette okuluda Kütüphanesiz Okul Kalmasın projesi kapsamında oluşturulan kütüphanenin açılışı da yapıldı. 

 

Sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Becel, öğrencilerle sohbet ederek onlara sorular sordu. 

 

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat "Okulları yerinde görüp inceleyerek öğrenci ve öğretmenlerle hasbihal etmek, onları dinlemek en önemli önceliğimizdir. Bu anlamda Vali Sayın İnci Sezer Becel'e okul ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Kıymetli idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sevgili yavrularımıza başarılar diliyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.