Kemikkıran, 'Nevşehir’e 15 doktor ataması yapılacak'

SİYASET 24.02.2022 - 12:27, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kemikkıran, 'Nevşehir’e 15 doktor ataması yapılacak'

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran Nevşehir’e 15 doktor ataması yapılacağı müjdesini verdi.
    AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Nevşehir’in sağlık ordusunu güçlendirmeye devam ettiklerini ifade ederken Sağlık Bakanlığı’nın 103.dönem hizmet yükümlülüğü münhal kadroları kurası ile Nevşehirli vatandaşlarımızın en çok talep ettiği branşlarda atama yapılacağını müjdeledi.  Kemikkıran açıklamasında, “Gastroenteroloji başta olmak üzere, 9 merkez, 6 Ürgüp ve Derinkuyu olmak üzere toplamda 15 hekim kadrosu açılmıştır” dedi.   İşte atama yapılacak branşlar;   Nevşehir Devlet Hastanesi 2 Tabip Ürgüp Devlet Hastanesi 3 tabip Nevşehir 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu 1 tabip Derinkuyu İlçe Hastanesi 1 Aile Hekimi Nevşehir Devlet Hastanesi – Beyin ve Sinir Cerrahisi Ürgüp Devlet Hastanesi – Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Nevşehir Devlet Hastanesi – Gastroenteroloji Nevşehir Devlet Hastanesi – Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Ürgüp Devlet Hastanesi – Kulak Burun Boğaz Doktoru Nevşehir Devlet Hastanesi – Nöroloji Nevşehir Devlet Hastanesi – Tıbbi Patoloji Nevşehir Devlet Hastanesi – Yoğun Bakım  
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran Nevşehir’e 15 doktor ataması yapılacağı müjdesini verdi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Nevşehir’in sağlık ordusunu güçlendirmeye devam ettiklerini ifade ederken Sağlık Bakanlığı’nın 103.dönem hizmet yükümlülüğü münhal kadroları kurası ile Nevşehirli vatandaşlarımızın en çok talep ettiği branşlarda atama yapılacağını müjdeledi.  Kemikkıran açıklamasında, “Gastroenteroloji başta olmak üzere, 9 merkez, 6 Ürgüp ve Derinkuyu olmak üzere toplamda 15 hekim kadrosu açılmıştır” dedi.

 

İşte atama yapılacak branşlar;

 

Nevşehir Devlet Hastanesi 2 Tabip

Ürgüp Devlet Hastanesi 3 tabip

Nevşehir 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu 1 tabip

Derinkuyu İlçe Hastanesi 1 Aile Hekimi

Nevşehir Devlet Hastanesi – Beyin ve Sinir Cerrahisi

Ürgüp Devlet Hastanesi – Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Nevşehir Devlet Hastanesi – Gastroenteroloji

Nevşehir Devlet Hastanesi – Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Ürgüp Devlet Hastanesi – Kulak Burun Boğaz Doktoru

Nevşehir Devlet Hastanesi – Nöroloji

Nevşehir Devlet Hastanesi – Tıbbi Patoloji

Nevşehir Devlet Hastanesi – Yoğun Bakım

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.