Özgöçmen

İHH ekipleri Nevşehirli yoksulların yanında!

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 08.04.2022 - 16:23, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İHH ekipleri Nevşehirli yoksulların yanında!

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği, Nevşehir’de ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü Ramazan ayında da güldürüyor.
  Yıl boyunca yaz-kış demeden fakir ve mağdur ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için hayrda yarışan İHH ekipleri, Ramazan ayında zaman mefhumu gözetmeksizin yoğun çaba harcıyor.   Gülbahçe karşısındaki İHH binası önünde bir araya gelen İHH ekipleri, çok sayıda araca yüklenen gıda paketleri ve un çuvallarını Nevşehir merkez başta olmak üzere ilçe, belde ve köylere götürerek teslim etti.   Nevşehir il merkezinden köylerine kadar, her yıl binlerce kişiye yardım sağlamanın yanı sıra Nevşehirli onlarca yetim çocuğu himaye ederek, giderleri karşılanıyor. Ayrıca, ev eşyası, burs gibi konularda da binlerce insanın hayr duasını alan İHH ekipleri “iyilik her zaman her yerde” sloganıyla çalışmaya devam ediyor.   İHH gönüllüleri, gelen talepler, durumu bildirilen aileler ve tespit edilen ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayının ilk günlerinden beri sevindirirken, çocuklara da çeşitli hediyeler ulaştırıyor.
İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği, Nevşehir’de ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü Ramazan ayında da güldürüyor.

 

Yıl boyunca yaz-kış demeden fakir ve mağdur ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için hayrda yarışan İHH ekipleri, Ramazan ayında zaman mefhumu gözetmeksizin yoğun çaba harcıyor.

 

Gülbahçe karşısındaki İHH binası önünde bir araya gelen İHH ekipleri, çok sayıda araca yüklenen gıda paketleri ve un çuvallarını Nevşehir merkez başta olmak üzere ilçe, belde ve köylere götürerek teslim etti.

 

Nevşehir il merkezinden köylerine kadar, her yıl binlerce kişiye yardım sağlamanın yanı sıra Nevşehirli onlarca yetim çocuğu himaye ederek, giderleri karşılanıyor. Ayrıca, ev eşyası, burs gibi konularda da binlerce insanın hayr duasını alan İHH ekipleri “iyilik her zaman her yerde” sloganıyla çalışmaya devam ediyor.

 

İHH gönüllüleri, gelen talepler, durumu bildirilen aileler ve tespit edilen ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayının ilk günlerinden beri sevindirirken, çocuklara da çeşitli hediyeler ulaştırıyor.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.