Özgöçmen

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Sertifikalı Eğitim Programı başlatıldı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SAĞLIK 04.10.2022 - 11:56, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Sertifikalı Eğitim Programı başlatıldı

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde bir ilk olarak “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlendi.
    Nevşehir Devlet Hastanesi’nde bir ilk olarak “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlendi. Bir ay sürecek eğitim programına çevre illerdeki hastanelerden ve Ürgüp Devlet Hastanesi ve Nevşehir Devlet Hastanesinden hemşireler katılacak. “Hastane yönetimi olarak her zaman yeniliklerden yana olan tavrımızı sürdürüyoruz” Açılış konuşmasını yapan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Macit Yalçın: “Nevşehir Devlet Hastanesi olarak geçtiğimiz aylarda ilkini düzenlediğimiz Yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programından sonra yine hastanemizde ilk olarak Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını düzenliyoruz. Hemşirelik mesleği sağlığın en geniş çalışma alanına sahip meslek kollarından birisidir. Bu sebeple hemşireliğin çeşitli alanlarında profesyonelleşme hizmet kalitesinin artmasına, çalışanın mesleki tatminin yükselmesine ve personel planlamasının kolaylaşmasına katkı sağlamaktadır. Hastane yönetimi olarak her zaman yeniliklerden yana olan tavrımızı sürdürmeye ve bunun gibi gerek hizmet için eğitimler, gerekse geniş katılımlı eğitim programları ile çalışma arkadaşlarımızın daha donanımlı olması için çalışma gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi. “Fiziki mekan ve teknik donanım olarak oldukça iyi konumdayız” Yalçın: “Hastane olarak iki ayrı ameliyathanede 14 ameliyat salonunda hizmet vermekteyiz. Fiziki mekan ve teknik donanım olarak oldukça iyi bir yerdeyiz. Özellikle son bir yılda yeni cihazlarla teknik imkanlarımızı daha da artırdık. Kapsamlı bir cerrahi alet alımı ihalesini tamamladık aletlerimiz teslim süresinde. Cerrahlarımız emeklerini esirgemeden pek çok alanda güzel işler yapıyorlar. Pek çok eğitim araştırma hastanesinde yapılmayan ameliyatlar hastanemizde yapılıyor. Ameliyathane hemşirelerimiz şüphesiz bu başarılı ameliyatların olmazsa olmazları. Bu eğitim süresince tecrübelerimizi kursiyerlerimizle paylaşacağız. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum.” dedi
Nevşehir Devlet Hastanesi’nde bir ilk olarak “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlendi.

 

 

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde bir ilk olarak “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlendi.

Bir ay sürecek eğitim programına çevre illerdeki hastanelerden ve Ürgüp Devlet Hastanesi ve Nevşehir Devlet Hastanesinden hemşireler katılacak.

“Hastane yönetimi olarak her zaman yeniliklerden yana olan tavrımızı sürdürüyoruz”

Açılış konuşmasını yapan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Macit Yalçın: “Nevşehir Devlet Hastanesi olarak geçtiğimiz aylarda ilkini düzenlediğimiz Yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programından sonra yine hastanemizde ilk olarak Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını düzenliyoruz. Hemşirelik mesleği sağlığın en geniş çalışma alanına sahip meslek kollarından birisidir. Bu sebeple hemşireliğin çeşitli alanlarında profesyonelleşme hizmet kalitesinin artmasına, çalışanın mesleki tatminin yükselmesine ve personel planlamasının kolaylaşmasına katkı sağlamaktadır. Hastane yönetimi olarak her zaman yeniliklerden yana olan tavrımızı sürdürmeye ve bunun gibi gerek hizmet için eğitimler, gerekse geniş katılımlı eğitim programları ile çalışma arkadaşlarımızın daha donanımlı olması için çalışma gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Fiziki mekan ve teknik donanım olarak oldukça iyi konumdayız”

Yalçın: “Hastane olarak iki ayrı ameliyathanede 14 ameliyat salonunda hizmet vermekteyiz. Fiziki mekan ve teknik donanım olarak oldukça iyi bir yerdeyiz. Özellikle son bir yılda yeni cihazlarla teknik imkanlarımızı daha da artırdık. Kapsamlı bir cerrahi alet alımı ihalesini tamamladık aletlerimiz teslim süresinde. Cerrahlarımız emeklerini esirgemeden pek çok alanda güzel işler yapıyorlar. Pek çok eğitim araştırma hastanesinde yapılmayan ameliyatlar hastanemizde yapılıyor. Ameliyathane hemşirelerimiz şüphesiz bu başarılı ameliyatların olmazsa olmazları. Bu eğitim süresince tecrübelerimizi kursiyerlerimizle paylaşacağız. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum.” dedi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.