Adalet Akademisi daire başkanlarından Kapadokya gezisi

NEVŞEHİR 30.03.2022 - 15:44, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Adalet Akademisi daire başkanlarından Kapadokya gezisi

    NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Adalet Akademisi Daire Başkanları Doç. Dr. Hasan Kadir Yılmaztekin, Tuğbanur Karakurt Akkaya, Kuzey Makedonya Hakimler ve Savcılar Akademisi(Ajjp) Müdürü Prof. Dr. Natasha Gaber Damjanovska ve Yüksek İdare Mahkemesi Hakimi Akademi Giriş Sınavı Komisyonu Başkanı Lidija Kanachkovıkj, Türkiye Adalet Akademisi'nde eğitim almakta olan Kuzey Makedonyalı Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayları ile birlikte Kapadokya bölgesini ziyaret ettiler.   Ziyarete Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Nevşehir Cumhuriyet Savcısı  Mehmet İlteriş Öztürk eşlik etti.  

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Adalet Akademisi Daire Başkanları Doç. Dr. Hasan Kadir Yılmaztekin, Tuğbanur Karakurt Akkaya, Kuzey Makedonya Hakimler ve Savcılar Akademisi(Ajjp) Müdürü Prof. Dr. Natasha Gaber Damjanovska ve Yüksek İdare Mahkemesi Hakimi Akademi Giriş Sınavı Komisyonu Başkanı Lidija Kanachkovıkj, Türkiye Adalet Akademisi'nde eğitim almakta olan Kuzey Makedonyalı Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayları ile birlikte Kapadokya bölgesini ziyaret ettiler.

 

Ziyarete Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Nevşehir Cumhuriyet Savcısı  Mehmet İlteriş Öztürk eşlik etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.