Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

İLÇELER 16.04.2022 - 11:34, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı şehit ve gazi ailelerimiz ile birlikte iftar ettiler.
    NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı şehit ve gazi ailelerimiz ile birlikte iftar ettiler.     İftar programına Kaymakam adayı Hakan Contarlı, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Bayraktar,  İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün, İlçe Müftüsü İsmail Karadavut, şehit ve gazi aileleri katıldılar.    Program da konuşma yapan Kaymakam, Şehit ve gazi ailelerimize olan minnettarlığını ve onların her zaman destekçisi olacağını belirterek, katılımlarından dolayı ailelere teşekkür ederek hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.     
Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı şehit ve gazi ailelerimiz ile birlikte iftar ettiler.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı şehit ve gazi ailelerimiz ile birlikte iftar ettiler.  

 

İftar programına Kaymakam adayı Hakan Contarlı, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Bayraktar,  İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün, İlçe Müftüsü İsmail Karadavut, şehit ve gazi aileleri katıldılar. 

 

Program da konuşma yapan Kaymakam, Şehit ve gazi ailelerimize olan minnettarlığını ve onların her zaman destekçisi olacağını belirterek, katılımlarından dolayı ailelere teşekkür ederek hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.