Özgöçmen

Kuranı Kerimi güzel okuma yarışması düzenlendi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 10.06.2022 - 12:22, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kuranı Kerimi güzel okuma yarışması düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmelerini, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmelerini ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlenmekte.
    NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmelerini, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmelerini ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlenmekte.  Bu kapsamda 01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından Aksaray, Kırşehir, Kayseri, Nevşehir, Sivas ve Yozgat İl birincilerinin katılımıyla "Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Yarışması Final"i düzenlendi.  ‘’Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali” Başkanlık Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih Okumuş’un başkanlığında, İl Müftü Vekili Selami Kurt, NEVÜ Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Sağlam, Acıgöl İlçe Müftüsü Vedat Tekin, Avanos İlçe Vaizi Fatih Çavdar ve Meslek Dersleri Öğretmeni Sinan Gündüz'den müteşekkil seçici kurul marifetiyle Nevşehir merkez Kurşunlu Camii'nde gerçekleştirildi.  İlgili Seçici Kurul tarafından İllerinde yapılan yarışmalarında dereceye giren il birincilerinin katıldığı ve "Türkiye Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finaline" katılacak yarışmacının seçiminin yapıldığı yarışmada;  Yozgat İli Akdağmadeni İlçesi Umutlu Kasabası Fatih Camii İmam-Hatibi Muhammed Ali Yazan birinci oldu ve 03 Eylül 2022 tarihinde Muş'ta yapılacak Türkiye Final yarışmasına katılmaya hak kazandı.  Kayseri İli Yeşilhisar İlçesi Mahiye-Nureddin Maden Camii İmam-Hatibi Yusuf Say ikinci, Nevşehir İli Hacıbektaş İlçesi Yenice Köyü Camii İmam-Hatibi Bayram Özer ise üçüncü oldu. 
Diyanet İşleri Başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmelerini, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmelerini ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlenmekte.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmelerini, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmelerini ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlenmekte. 

Bu kapsamda 01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından Aksaray, Kırşehir, Kayseri, Nevşehir, Sivas ve Yozgat İl birincilerinin katılımıyla "Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Yarışması Final"i düzenlendi. 

‘’Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali” Başkanlık Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih Okumuş’un başkanlığında, İl Müftü Vekili Selami Kurt, NEVÜ Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Sağlam, Acıgöl İlçe Müftüsü Vedat Tekin, Avanos İlçe Vaizi Fatih Çavdar ve Meslek Dersleri Öğretmeni Sinan Gündüz'den müteşekkil seçici kurul marifetiyle Nevşehir merkez Kurşunlu Camii'nde gerçekleştirildi. 

İlgili Seçici Kurul tarafından İllerinde yapılan yarışmalarında dereceye giren il birincilerinin katıldığı ve "Türkiye Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finaline" katılacak yarışmacının seçiminin yapıldığı yarışmada; 

Yozgat İli Akdağmadeni İlçesi Umutlu Kasabası Fatih Camii İmam-Hatibi Muhammed Ali Yazan birinci oldu ve 03 Eylül 2022 tarihinde Muş'ta yapılacak Türkiye Final yarışmasına katılmaya hak kazandı. 

Kayseri İli Yeşilhisar İlçesi Mahiye-Nureddin Maden Camii İmam-Hatibi Yusuf Say ikinci, Nevşehir İli Hacıbektaş İlçesi Yenice Köyü Camii İmam-Hatibi Bayram Özer ise üçüncü oldu. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.