Nevşehir il merkezinde hava, yol ve trafikte son durum

NEVŞEHİR 25.01.2022 - 21:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir il merkezinde hava, yol ve trafikte son durum

Nevşehir’de akşam saatlerinde başlayan yağan kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor
  Nevşehir il merkezinde saat 21.00 itibarıyla kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor. Yollar tamamen karla kaplanırken trafik ışıkları fasılada çalışmaya başladı.   Yağan kar yağışı ile birlikte il merkezinde bir maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken 2 araç ise kurtarıcı yardımıyla kurtarıldı. Nevşehir Belediyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Nevşehir’de akşam saatlerinde başlayan yağan kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor

 

Nevşehir il merkezinde saat 21.00 itibarıyla kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor. Yollar tamamen karla kaplanırken trafik ışıkları fasılada çalışmaya başladı.

 

Yağan kar yağışı ile birlikte il merkezinde bir maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken 2 araç ise kurtarıcı yardımıyla kurtarıldı. Nevşehir Belediyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.