Nevşehirli sanatçı Ersin Tunç, Nevşehir türküleri albümünü çıkarttı

KÜLTÜR SANAT 16.03.2022 - 10:13, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehirli sanatçı Ersin Tunç, Nevşehir türküleri albümünü çıkarttı

Nevşehirli sanatçı Ersin Tunç 22 türküden oluşan albümünü çıkarttı.
    Nevşehir Belediyesi’nde görevli Ersin Tunç, Nevşehir türkülerinden oluşan albümünü çıkarttı. Niğde Üniversitesi Müzik Öğretmenliği mezunu olan Ersin Tunç yaklaşık 10 yıldır Nevşehir Belediyesi’nde memur olarak çalışıyor.   Nevşehir Belediyesi personellerinden Müzik Eğitmeni Ersin Tunç Nevşehir Belediyesi’nin katkıları ile çıkarılan Nevşehir Türküleri albümünü bütün halkımızın dinleyebilmesi için youtube kanalında sizlerle buluşturuyor.
Nevşehirli sanatçı Ersin Tunç 22 türküden oluşan albümünü çıkarttı.

 

 

Nevşehir Belediyesi’nde görevli Ersin Tunç, Nevşehir türkülerinden oluşan albümünü çıkarttı. Niğde Üniversitesi Müzik Öğretmenliği mezunu olan Ersin Tunç yaklaşık 10 yıldır Nevşehir Belediyesi’nde memur olarak çalışıyor.

 

Nevşehir Belediyesi personellerinden Müzik Eğitmeni Ersin Tunç Nevşehir Belediyesi’nin katkıları ile çıkarılan Nevşehir Türküleri albümünü bütün halkımızın dinleyebilmesi için youtube kanalında sizlerle buluşturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.