Nevşehir’de suç örgütüne operasyon: 8 şüpheli gözaltına alındı

ASAYİŞ 01.07.2022 - 13:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’de suç örgütüne operasyon: 8 şüpheli gözaltına alındı

Nevşehir’de organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
    Türkiye genelinde 24 ilde “Tümör” operasyonu yapıldı. 24 il arasında bulunan Nevşehir’de de suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltı kararı verilen 8 kişi İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.   Nevşehir’de bu sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyon sonrasında 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken yapılan aramalarda 6 adet tabanca ve tabancalara ait 400 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 4 adet av tüfeği ve 60 adet av tüfeği fişeği ele geçirildiği öğrenildi.
Nevşehir’de organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

Türkiye genelinde 24 ilde “Tümör” operasyonu yapıldı. 24 il arasında bulunan Nevşehir’de de suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltı kararı verilen 8 kişi İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

 

Nevşehir’de bu sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyon sonrasında 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken yapılan aramalarda 6 adet tabanca ve tabancalara ait 400 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 4 adet av tüfeği ve 60 adet av tüfeği fişeği ele geçirildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.