Başkan Urgenç, ‘Proje okulları kimsenin babasının çiftliği değildir’

NEVŞEHİR 12.05.2022 - 08:59, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Urgenç, ‘Proje okulları kimsenin babasının çiftliği değildir’

TES. Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç; ‘Proje okulları kimsenin babasının çiftliği değildir’
    TES. Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç; ‘Proje okulları kimsenin babasının çiftliği değildir’   Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanlığı tüm Türkiye ile birlikte bir yazılı basın açıklaması yayınlayarak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i göreve davet etti. “Proje okulları kimsenin babasının çiftliği değildir.” Başlığı ile başkan Urgenç’in açıklamaları şu şekilde.   “Biz sendika olarak karar aldık, proje okullarında başka sendika üyesi yöneticilerle çalışmayacağız! Bu cümleyi kuran bir sendikanın şube yöneticisi! Devletin kurumunu babasından miras kalan tarla gibi görüyor ki, bu cüretkar lakırdıyı kurabiliyor? Böylesi rezilliklere MEB Bakanı Sayın Mahmut Özer’in tahammül etmeyeceğine inanıyorum. Hali hazırda proje okullarının yönetici atama süreci devam ediyor. Akademik başarısı en yüksek öğrencilerimizin sınavla yerleştirildiği bu okullarımıza, maalesef yıllardır öğretmen ve yönetici atamalarında adeta tek kriter “keyfiyet” haline gelmiştir. Proje okulları, sanki “YANDAŞ yönetici atama PROJESİNE” dönüşmüştür. Yandaş Öğretmen atama Projesine dönüşmüştür. Adeta babadan miras kalan çiftliği hoyratça kullanan çiftlik sahibi gibi hareket eden bir sistemle karşı karşıyayız. Ülkemizin geleceğini inşa edecek öğrencilerimizi emanet ettiğimiz bu okullarımızın yönetici ve öğretmen atamalarında tek ölçütümüz mensubiyet değil LİYAKAT olmalıdır. Aklı başında ve memleket sever herkesin dilinde tüy bitmesi pahasına dile getirdiği, fakat yıllardır kimsenin cesaret göstererek eğilmediği bu soruna Sayın Mahmut Özer de kayıtsız kalmamalıdır. Türk Eğitim Sen, eğitimimizin ve ülkemizin hayrına atılacak her cesaretli adıma sonuna kadar destek verecektir” ifadelerini kullandı.
TES. Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç; ‘Proje okulları kimsenin babasının çiftliği değildir’

 

 

TES. Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç; ‘Proje okulları kimsenin babasının çiftliği değildir’

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanlığı tüm Türkiye ile birlikte bir yazılı basın açıklaması yayınlayarak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i göreve davet etti. “Proje okulları kimsenin babasının çiftliği değildir.” Başlığı ile başkan Urgenç’in açıklamaları şu şekilde.

 

“Biz sendika olarak karar aldık, proje okullarında başka sendika üyesi yöneticilerle çalışmayacağız!

Bu cümleyi kuran bir sendikanın şube yöneticisi! Devletin kurumunu babasından miras kalan tarla gibi görüyor ki, bu cüretkar lakırdıyı kurabiliyor?

Böylesi rezilliklere MEB Bakanı Sayın Mahmut Özer’in tahammül etmeyeceğine inanıyorum.

Hali hazırda proje okullarının yönetici atama süreci devam ediyor.

Akademik başarısı en yüksek öğrencilerimizin sınavla yerleştirildiği bu okullarımıza, maalesef yıllardır öğretmen ve yönetici atamalarında adeta tek kriter “keyfiyet” haline gelmiştir.

Proje okulları, sanki “YANDAŞ yönetici atama PROJESİNE” dönüşmüştür. Yandaş Öğretmen atama Projesine dönüşmüştür. Adeta babadan miras kalan çiftliği hoyratça kullanan çiftlik sahibi gibi hareket eden bir sistemle karşı karşıyayız.

Ülkemizin geleceğini inşa edecek öğrencilerimizi emanet ettiğimiz bu okullarımızın yönetici ve öğretmen atamalarında tek ölçütümüz mensubiyet değil LİYAKAT olmalıdır.

Aklı başında ve memleket sever herkesin dilinde tüy bitmesi pahasına dile getirdiği, fakat yıllardır kimsenin cesaret göstererek eğilmediği bu soruna Sayın Mahmut Özer de kayıtsız kalmamalıdır.

Türk Eğitim Sen, eğitimimizin ve ülkemizin hayrına atılacak her cesaretli adıma sonuna kadar destek verecektir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.