Özgöçmen

Avrupa Komisyonu’ndan Kardelen Koleji’ne Codeweek sertifikası 2021

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
EĞİTİM 01.11.2021 - 13:24, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Avrupa Komisyonu’ndan Kardelen Koleji’ne Codeweek sertifikası 2021

AB Kod Haftası (Code Week), herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir inisiyatifidir
  AB Kod Haftası (Code Week), herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir inisiyatifidir. Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair anlayışımızı genişletmemize, yeni fikirleri keşfetmemize, yenilikler için becerilerimizi ve yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olur.   Konu ile ilgili açıklama yapan İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar “Avrupa Birliği Kod Haftası (Code Week) olarak her yıl Ekim ayında düzenlenen dünyanın çeşitli ülkelerinde kodlamanın önemini vurgulamak için yapılan etkinliklere Özel Kardelen Anasınıfı, Özel Kardelen İlkokulu, Özel Kardelen Ortaokulu olarak katılım sağladık. Bilişim Teknolojileri ve Erken STEM dersi öğretmenimiz Nergiz Sevim Ağaçdelan´nin rehberliğinde gerçekleşen etkinlikler, sisteme eklemiş olduğumuz raporların ardından komisyon tarafından sertifika ile onurlandırıldı emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz''.    
AB Kod Haftası (Code Week), herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir inisiyatifidir

 

AB Kod Haftası (Code Week), herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir inisiyatifidir. Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair anlayışımızı genişletmemize, yeni fikirleri keşfetmemize, yenilikler için becerilerimizi ve yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olur.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar “Avrupa Birliği Kod Haftası (Code Week) olarak her yıl Ekim ayında düzenlenen dünyanın çeşitli ülkelerinde kodlamanın önemini vurgulamak için yapılan etkinliklere Özel Kardelen Anasınıfı, Özel Kardelen İlkokulu, Özel Kardelen Ortaokulu olarak katılım sağladık. Bilişim Teknolojileri ve Erken STEM dersi öğretmenimiz Nergiz Sevim Ağaçdelan´nin rehberliğinde gerçekleşen etkinlikler, sisteme eklemiş olduğumuz raporların ardından komisyon tarafından sertifika ile onurlandırıldı emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz''.

 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.