Başkan Kaya, ‘Kadir Gecemiz mübarek olsun’

NEVŞEHİR 27.04.2022 - 13:11, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Kaya, ‘Kadir Gecemiz mübarek olsun’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, tüm İslam Aleminin Kadir gecesini kutladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, tüm İslam Aleminin Kadir gecesini kutladı.     Başkan Kaya, "Ramazan Ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu mübarek gecede, dünya genelinde felaketlerle boğuşan bütün insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olmasını içtenlikle diliyor, başta Nevşehirli hemşerilerimiz olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini kutluyorum" dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, tüm İslam Aleminin Kadir gecesini kutladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, tüm İslam Aleminin Kadir gecesini kutladı.  

 

Başkan Kaya, "Ramazan Ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu mübarek gecede, dünya genelinde felaketlerle boğuşan bütün insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olmasını içtenlikle diliyor, başta Nevşehirli hemşerilerimiz olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini kutluyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.