Türk Eğitim Sen ilk gün eğitim çalışanlarının yanındaydı

EĞİTİM 06.09.2022 - 08:49, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Türk Eğitim Sen ilk gün eğitim çalışanlarının yanındaydı

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında ilk gün eğitim çalışanlarının yanındaydı. İlimizin en uzak kurumlarından biri olan Suvermez ilk/orta okulunu ve Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesini ziyaret ederek eğitim çalışanlarının gündemini değerlendirdiler.
    Ziyaretlerle ilgili Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; “Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesinde eğitim emekçileri ile buluşarak yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileklerimizi ilettik. Gündemdeki konuların eğitim çalışanlarının lehine çözülmesi için düşüncelerimizin paylaşarak yaptığımız çalışmaları aktardık.” Dedi. Başkan Urgenç; “Kariyer basamakları sınav ile belirlenemez Banka promosyonları güncellenmelidir il içi sıra sistemi çalıştırılmalıdır Ek zam verilmelidir. Enflasyon farki aylık yansıtılmalıdır. Aile birliği sağlanmalıdır. Eğitim ödeneği tüm eğitim çalışanlarına verilmeli ve bir maaş tutarında olmalıdır. Gündemimizde ki konuları değerlendirdik. Eğitim çalışanlarından yetkiyi Türk Eğitim Sen'e verdiklerinde sorunların eğitim çalışanları lehine çözüleceğinin sözünü verdik. Kıymetli meslektaşlarımıza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederiz. Bugün aramıza katılarak hak arama mücadelemize destek veren meslektaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz. Kurumu ziyaretimizde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk günü anısına meslektaşlarımıza kalem hediye ederek kurum müdürümüz Serkan Bulut'a Türk Bayrağı hediye ettik.” İfadelerini kullandı. Başkan Urgenç’in 2. Ziyaret noktası Suvermezdi. Suvermez ilk/ortaokulu ziyareti için se şu açıklamayı yaptı. “2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde Derinkuyu ilçemizde Suvermez ilk/Ortaokulunda eğitim çalışanları ile buluştuk. Kıymetli meslektaşlarımızla gündeme dair istişare ettik. Meslek Kanunu kariyer düzenlemesinin Türk Eğitim Sen'in 10 yıl ve 20 Yıl üzerinden tecrübe ve yıla dayalı olarak düzenlenmesi gerektiği öneri ve fikrini tüm eğitim çalışanları destekliyor. Eğitim ve Öğretim Hazırlık ödeneğinin bir maaş tutarında olması ve tüm eğitim çalışanlarına verilmesi Banka promosyonlarının güncellenmesi Ek Zam talepleri ve aylık enflasyon farkının verilmesi İl içi tayinde sıra sisteminin çalıştırılması İl içinde aile birlikteliğinin sağlanması öncelikli talepler ve çözülmesi gereken sorunlar olarak görülmektedir. Eğitim ödeneği sorununun çözülmesi Kurum müdürümüz Hakan Köse'ye günün anısına Türk Bayrağı meslektaşlarımıza ise kalem hediye ederek eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledik. Kıymetli meslektaşlarımıza eğitim çalışanlarına ve kurum yöneticilerimize teşekkür ederiz.”dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında ilk gün eğitim çalışanlarının yanındaydı. İlimizin en uzak kurumlarından biri olan Suvermez ilk/orta okulunu ve Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesini ziyaret ederek eğitim çalışanlarının gündemini değerlendirdiler.

 

 

Ziyaretlerle ilgili Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; “Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesinde eğitim emekçileri ile buluşarak yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileklerimizi ilettik.

Gündemdeki konuların eğitim çalışanlarının lehine çözülmesi için düşüncelerimizin paylaşarak yaptığımız çalışmaları aktardık.” Dedi.

Başkan Urgenç; “Kariyer basamakları sınav ile belirlenemez

Banka promosyonları güncellenmelidir

il içi sıra sistemi çalıştırılmalıdır

Ek zam verilmelidir.

Enflasyon farki aylık yansıtılmalıdır.

Aile birliği sağlanmalıdır.

Eğitim ödeneği tüm eğitim çalışanlarına verilmeli ve bir maaş tutarında olmalıdır.

Gündemimizde ki konuları değerlendirdik. Eğitim çalışanlarından yetkiyi Türk Eğitim Sen'e verdiklerinde sorunların eğitim çalışanları lehine çözüleceğinin sözünü verdik.

Kıymetli meslektaşlarımıza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederiz. Bugün aramıza katılarak hak arama mücadelemize destek veren meslektaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz.

Kurumu ziyaretimizde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk günü anısına meslektaşlarımıza kalem hediye ederek kurum müdürümüz Serkan Bulut'a Türk Bayrağı hediye ettik.” İfadelerini kullandı.

Başkan Urgenç’in 2. Ziyaret noktası Suvermezdi. Suvermez ilk/ortaokulu ziyareti için se şu açıklamayı yaptı.

“2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde Derinkuyu ilçemizde Suvermez ilk/Ortaokulunda eğitim çalışanları ile buluştuk.

Kıymetli meslektaşlarımızla gündeme dair istişare ettik.

Meslek Kanunu kariyer düzenlemesinin Türk Eğitim Sen'in 10 yıl ve 20 Yıl üzerinden tecrübe ve yıla dayalı olarak düzenlenmesi gerektiği öneri ve fikrini tüm eğitim çalışanları destekliyor.

Eğitim ve Öğretim Hazırlık ödeneğinin bir maaş tutarında olması ve tüm eğitim çalışanlarına verilmesi

Banka promosyonlarının güncellenmesi

Ek Zam talepleri ve aylık enflasyon farkının verilmesi

İl içi tayinde sıra sisteminin çalıştırılması

İl içinde aile birlikteliğinin sağlanması öncelikli talepler ve çözülmesi gereken sorunlar olarak görülmektedir.

Eğitim ödeneği sorununun çözülmesi

Kurum müdürümüz Hakan Köse'ye günün anısına Türk Bayrağı meslektaşlarımıza ise kalem hediye ederek eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledik.

Kıymetli meslektaşlarımıza eğitim çalışanlarına ve kurum yöneticilerimize teşekkür ederiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.