Özgöçmen

Milletvekili Menekşe bakanlıklardaki ziyaretlerini sürdürdü

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 27.04.2022 - 13:03, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Milletvekili Menekşe bakanlıklardaki ziyaretlerini sürdürdü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, bakanlıklardaki ziyaretlerini sürdürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, bakanlıklardaki ziyaretlerini sürdürüyor.     Hazine ve Maliye bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlıklarında ziyaretlerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Bakanlık ziyaretlerimize devam ediyoruz.    Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut Gürcan Bey’i ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Veysel Tiryaki Bey’i ziyaret edip, Yeni görevlerinde başarılar dileyerek Nevşehir'imiz için neler yapacaklarımız konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Bakanlarımıza İlimize göstermiş oldukları ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, Çalışmalarında başarılarının devamını dilerim" dedi.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, bakanlıklardaki ziyaretlerini sürdürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, bakanlıklardaki ziyaretlerini sürdürüyor.  

 

Hazine ve Maliye bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlıklarında ziyaretlerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Bakanlık ziyaretlerimize devam ediyoruz. 

 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut Gürcan Bey’i ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Veysel Tiryaki Bey’i ziyaret edip, Yeni görevlerinde başarılar dileyerek Nevşehir'imiz için neler yapacaklarımız konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Bakanlarımıza İlimize göstermiş oldukları ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, Çalışmalarında başarılarının devamını dilerim" dedi.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.