Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Duygu Taşdemir'den teşekkür mesajı

28.03.2022 - 10:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Duygu Taşdemir'den teşekkür mesajı

Bugün yapılan Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçiminin kazananı Duygu Taşdemir bir teşekkür mesajı yayınladı.
  Duygu Taşdemir mesajında; Kazanacağımıza olan tüm inancımızla çıktığımız bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen tüm esnaflarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hünkar'ın dediği gibi; ''Artsın Eksilmesin Taşsın Dökülmesin'' ifadelerini kullandı.   Bugün gerçekleştirilen Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçiminin kazananı mavi liste ile seçime giren Duygu Taşdemir oldu. Seçimde toplam 503 delegenin 444’üoy kullandı. 59 delege sandığa gelmedi.   Üç adayın yarıştığı ve Duygu Taşdemir’in başkan seçildiği seçimde oy dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti; Abidin Tunçbilek:76 Duygu Taşdemir:191 Mustafa Kemal Şahin:170 Geçersiz:7
Bugün yapılan Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçiminin kazananı Duygu Taşdemir bir teşekkür mesajı yayınladı.

 

Duygu Taşdemir mesajında; Kazanacağımıza olan tüm inancımızla çıktığımız bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen tüm esnaflarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hünkar'ın dediği gibi; ''Artsın Eksilmesin Taşsın Dökülmesin'' ifadelerini kullandı.

 

Bugün gerçekleştirilen Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçiminin kazananı mavi liste ile seçime giren Duygu Taşdemir oldu. Seçimde toplam 503 delegenin 444’üoy kullandı. 59 delege sandığa gelmedi.

 

Üç adayın yarıştığı ve Duygu Taşdemir’in başkan seçildiği seçimde oy dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti;

Abidin Tunçbilek:76

Duygu Taşdemir:191

Mustafa Kemal Şahin:170

Geçersiz:7

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.