Özgöçmen

Ortahisar Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
İLÇELER 11.02.2022 - 12:27, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ortahisar Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı.     Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Feridun Özdemir ile birlikte sözleşmeye imza atan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, söz konusu sözleşmenin hayırlı olması temennisinde de bulundu.   Başkan Ateş, "Ortahisar Belediyesi ile Sendikamız Bem-Bir-Sen arasında S.D.S İmzalamıştır.Tüm üyelerimize hayırlı olsun. Sendika Şube Başkanımız Sayın Feridun Özdemir'e de teşekkür ederiz" ifadelerinde bulundu.      
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı.  

 

Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Feridun Özdemir ile birlikte sözleşmeye imza atan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, söz konusu sözleşmenin hayırlı olması temennisinde de bulundu.

 

Başkan Ateş, "Ortahisar Belediyesi ile Sendikamız Bem-Bir-Sen arasında S.D.S İmzalamıştır.Tüm üyelerimize hayırlı olsun. Sendika Şube Başkanımız Sayın Feridun Özdemir'e de teşekkür ederiz" ifadelerinde bulundu.  

 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.