Hacı adayları seminerde buluştular

NEVŞEHİR 04.06.2022 - 10:52, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Hacı adayları seminerde buluştular

Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentalarına kayıt yaptıran tüm hacı adaylarının eğitim semineri ilçemizde Musalla Cami’inde gerçekleştirdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentalarına kayıt yaptıran tüm hacı adaylarının eğitim semineri ilçemizde Musalla Cami’inde gerçekleştirdi.    İlçe Müftüsü İsmail Karadavut, Şube Müdürü Ahmet Tuncer, Kur'an Kursu Öğreticisi Nuran Üzel ve Doktor Mehmet İkbal Şahin tarafından verilen eğitim seminerine 22 hacı adayı katılım sağladı.    2 gün süren Hac Eğitim Seminerinde Hac ile ilgili değişik konularda hacı adaylarına bilgilendirmeler yapıldı. İbadet bilinci ve hac ibadeti, yolculuğa çıkmadan önce yapılması gereken maddi ve manevi hazırlıklar, birlikte yaşama bilinci, haccın hikmeti ve fazileti, hacdaki sembollerin anlamı, Kâbe-i Muazzama, Hz. Peygamber, Mescid-i Nebevi ve Medine, Kadınlara özgü konular anlatıldı.  
Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentalarına kayıt yaptıran tüm hacı adaylarının eğitim semineri ilçemizde Musalla Cami’inde gerçekleştirdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentalarına kayıt yaptıran tüm hacı adaylarının eğitim semineri ilçemizde Musalla Cami’inde gerçekleştirdi. 

 

İlçe Müftüsü İsmail Karadavut, Şube Müdürü Ahmet Tuncer, Kur'an Kursu Öğreticisi Nuran Üzel ve Doktor Mehmet İkbal Şahin tarafından verilen eğitim seminerine 22 hacı adayı katılım sağladı. 

 

2 gün süren Hac Eğitim Seminerinde Hac ile ilgili değişik konularda hacı adaylarına bilgilendirmeler yapıldı. İbadet bilinci ve hac ibadeti, yolculuğa çıkmadan önce yapılması gereken maddi ve manevi hazırlıklar, birlikte yaşama bilinci, haccın hikmeti ve fazileti, hacdaki sembollerin anlamı, Kâbe-i Muazzama, Hz. Peygamber, Mescid-i Nebevi ve Medine, Kadınlara özgü konular anlatıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.