Özgöçmen

Rasim Arı, ‘Gönül inşa etme, gönülleri alma peşindeyim’

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 25.02.2022 - 17:10, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Rasim Arı, ‘Gönül inşa etme, gönülleri alma peşindeyim’

Nevşehir’in yanı sıra ilçeleri, köyleri ve çevre illeri ziyaret eden Rasim Arı kendisinin gönül alma peşinde olduğunu söyledi.
  NEVŞEHİR (KHA)- AK Parti’den istifa etmesinin ardından adı sık sık İYİ Parti ile anılan Rasim Arı neden bu kadar çok ziyaretler gerçekleştirdiğini ilk kez Kapadokya Haber Ajansı (KHA) mikrofonlarına açıkladı. Arı, ben gönüller inşa etme gönüller alma peşinde olduğum için bu kadar çok ziyaretlerde bulunuyorum. Kim beni davet ederse asla geri çevirmiyorum dedi.   Arı,  “Sadece siz değil hem şehir kamuoyunun hem Türkiye kamuoyunun temel merak ettiği sorulardan ve cevabını beklediği sorulardan bir tanesi. Ve sık sık bu soru bana soruluyor. Daha önce il merkezinde geziyordun. Sonra köylere ve ilçelere gitmeye başladık. Şimdi de il ziyaretlerimiz var. Herkes kendine göre farklı bir anlam yüklüyor. Ama benim temel olarak söylemek istediğim şey şu ben gönül inşa etme peşindeyim. Gönül alma peşindeyim. Şehrin merkezinde de ilçelerde de köylerde de kim benimle görüşmek isterse kim bize muhabbet besleyip çay içmek isterse mutlaka onları ziyaret ediyorum. Dolayısıyla yapmış olduğum ziyaretlerin tamamının nedeni bu. Her zaman söylüyorum ve buradan bir kez daha söylemek istiyorum. Kesinlikle davet edilmedik hiçbir yere gitmiyorum. Ama kim davet ederse de o daveti asla geri çevirmiyorum. Bu tıpkı şehir merkezinde de diğer yerlerde de aynısı. Şimdi insanlar herhangi bir beklenti olmadan sizi ziyaret etmek veya sizin ziyaretinizi bekliyorlarsa onları karşılıksız bırakmamak lazım. Söylediğim gibi bu aslında bir bedeldir. Bir yoğunluktur. Biz kendi dinlenmemizden, ailemizden, çocuklarımızdan taviz vererek bizimle buluşmak isteyen kardeşlerimiz için her yeri geziyoruz. Son olarak biliyorsunuz Aksaray, önceki dönem Kırşehir ve Ankara’daydım. Ankara’da da Aksaray’da, Kırıkkale’de, Kahramanmaraş’ta, Yozgat’ta bizleri arkadaşlarımız davet ediyor Bizimle buluşmak istiyor. Bunu siyasi bir çalışma olarak görmemek lazım. Neden? Eğer ben bunu siyasi çalışma için yapıyorsam benim Aksaray’da ne işim var. Eğer oy kaygısı için yapıyorsam benim Ankara’da ne işim var. Eğer geleceğe dair bir ikbal ve istikbal içi yapıyorsam benim Kahramanmaraş’ta, Yozgat’ta, Gaziantep’te, Hatay, Urfa’da ne işim var. Ama bize gönüllerini açan bizimle kucaklaşmak isteyen, sosyal medyada gördükleri insanın nasıl biri olduğunu merak eden kardeşlerimiz ile kucaklaşmak için il il, ilçe ilçe, köy köy geziyoruz ve gezmeye de devam edeceğiz. Bunun altında anlam arayanlarda arayabilirler. Bizim için hiçbir sorun yok” diye konuştu.
Nevşehir’in yanı sıra ilçeleri, köyleri ve çevre illeri ziyaret eden Rasim Arı kendisinin gönül alma peşinde olduğunu söyledi.

 

NEVŞEHİR (KHA)- AK Parti’den istifa etmesinin ardından adı sık sık İYİ Parti ile anılan Rasim Arı neden bu kadar çok ziyaretler gerçekleştirdiğini ilk kez Kapadokya Haber Ajansı (KHA) mikrofonlarına açıkladı. Arı, ben gönüller inşa etme gönüller alma peşinde olduğum için bu kadar çok ziyaretlerde bulunuyorum. Kim beni davet ederse asla geri çevirmiyorum dedi.

 

Arı,  “Sadece siz değil hem şehir kamuoyunun hem Türkiye kamuoyunun temel merak ettiği sorulardan ve cevabını beklediği sorulardan bir tanesi. Ve sık sık bu soru bana soruluyor. Daha önce il merkezinde geziyordun. Sonra köylere ve ilçelere gitmeye başladık. Şimdi de il ziyaretlerimiz var. Herkes kendine göre farklı bir anlam yüklüyor. Ama benim temel olarak söylemek istediğim şey şu ben gönül inşa etme peşindeyim. Gönül alma peşindeyim. Şehrin merkezinde de ilçelerde de köylerde de kim benimle görüşmek isterse kim bize muhabbet besleyip çay içmek isterse mutlaka onları ziyaret ediyorum. Dolayısıyla yapmış olduğum ziyaretlerin tamamının nedeni bu. Her zaman söylüyorum ve buradan bir kez daha söylemek istiyorum. Kesinlikle davet edilmedik hiçbir yere gitmiyorum. Ama kim davet ederse de o daveti asla geri çevirmiyorum. Bu tıpkı şehir merkezinde de diğer yerlerde de aynısı. Şimdi insanlar herhangi bir beklenti olmadan sizi ziyaret etmek veya sizin ziyaretinizi bekliyorlarsa onları karşılıksız bırakmamak lazım. Söylediğim gibi bu aslında bir bedeldir. Bir yoğunluktur. Biz kendi dinlenmemizden, ailemizden, çocuklarımızdan taviz vererek bizimle buluşmak isteyen kardeşlerimiz için her yeri geziyoruz. Son olarak biliyorsunuz Aksaray, önceki dönem Kırşehir ve Ankara’daydım. Ankara’da da Aksaray’da, Kırıkkale’de, Kahramanmaraş’ta, Yozgat’ta bizleri arkadaşlarımız davet ediyor Bizimle buluşmak istiyor. Bunu siyasi bir çalışma olarak görmemek lazım. Neden? Eğer ben bunu siyasi çalışma için yapıyorsam benim Aksaray’da ne işim var. Eğer oy kaygısı için yapıyorsam benim Ankara’da ne işim var. Eğer geleceğe dair bir ikbal ve istikbal içi yapıyorsam benim Kahramanmaraş’ta, Yozgat’ta, Gaziantep’te, Hatay, Urfa’da ne işim var. Ama bize gönüllerini açan bizimle kucaklaşmak isteyen, sosyal medyada gördükleri insanın nasıl biri olduğunu merak eden kardeşlerimiz ile kucaklaşmak için il il, ilçe ilçe, köy köy geziyoruz ve gezmeye de devam edeceğiz. Bunun altında anlam arayanlarda arayabilirler. Bizim için hiçbir sorun yok” diye konuştu.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.