Özgöçmen

Milli Eğitim Bakanı Özer, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 19.08.2022 - 19:16, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Milli Eğitim Bakanı Özer, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile bir süre görüştü.
  2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi açılışında çeşitli açılış ve toplantılara katılmak üzere Nevşehir’e gelen Milli Eğitim Bakanı Özer, Nevşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Belediye başkanlık binası girişinde Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Özer, bakanlığının Nevşehir’de gerçekleştireceği yatırımlar konusunda Savran ile istişarelerde bulundu.   Milli Eğitim Bakanı Özer’e Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve gerçekleştireceği eğitim ve gençlik projeleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Savran, desteklerinden dolayı Özer’e teşekkür etti.   Bakan Özer’e Nevşehir Belediyesi ziyaretinde Vali İnci Sezer Becel, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran eşlik etti.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile bir süre görüştü.

 

2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi açılışında çeşitli açılış ve toplantılara katılmak üzere Nevşehir’e gelen Milli Eğitim Bakanı Özer, Nevşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Belediye başkanlık binası girişinde Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Özer, bakanlığının Nevşehir’de gerçekleştireceği yatırımlar konusunda Savran ile istişarelerde bulundu.

 

Milli Eğitim Bakanı Özer’e Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve gerçekleştireceği eğitim ve gençlik projeleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Savran, desteklerinden dolayı Özer’e teşekkür etti.

 

Bakan Özer’e Nevşehir Belediyesi ziyaretinde Vali İnci Sezer Becel, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran eşlik etti.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.