Türkiye'nin balon festivali Kapadokya'da başladı

GÜNCEL 21.07.2022 - 10:23, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Türkiye'nin balon festivali Kapadokya'da başladı

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde 3.Uluslararası Kapasokya Balon Festivali başladı.
    Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Türkiye’nin balon festivali bu sabah başladı. Birbirinden ilginç figürlü balonların havalandığı festivalde gökyüzünde adeta görsel şölen yaşanırken festivali takip eden yerli ve yabancı turistler o anları ise bol bol fotoğrafladı.   Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, İsviçre, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Brezilya, İspanya, Kuzey Makedonya ve Slovenya'dan festival için gelen balon pilotları, hazırlıklarını tamamladıktan sonra gökyüzüne yükselerek peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla kaplı vadiler üzerinde uçuş gerçekleştirdi.   Festival, gün doğumunda uçuş etkinlikleri, akşamları ise konser programlarıyla 24 Temmuz'a kadar sürecek.  
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde 3.Uluslararası Kapasokya Balon Festivali başladı.

 

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Türkiye’nin balon festivali bu sabah başladı. Birbirinden ilginç figürlü balonların havalandığı festivalde gökyüzünde adeta görsel şölen yaşanırken festivali takip eden yerli ve yabancı turistler o anları ise bol bol fotoğrafladı.

 

Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, İsviçre, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Brezilya, İspanya, Kuzey Makedonya ve Slovenya'dan festival için gelen balon pilotları, hazırlıklarını tamamladıktan sonra gökyüzüne yükselerek peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla kaplı vadiler üzerinde uçuş gerçekleştirdi.

 

Festival, gün doğumunda uçuş etkinlikleri, akşamları ise konser programlarıyla 24 Temmuz'a kadar sürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.