Genç Nevşehirliler Derneği’nden tercih yapacak üniversite öğrencilerine destek

NEVŞEHİR 19.07.2022 - 12:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Genç Nevşehirliler Derneği’nden tercih yapacak üniversite öğrencilerine destek

Başkent Ankara’da Nevşehirli hemşehrileri arasında birlik ve beraberlik sağlayan Genç Nevşehirliler Derneği Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girmiş üniversite adayı genç Nevşehirli öğrencilere tercih döneminde Ankara’da bulunan üniversiteleri ve bölümleri tanıtarak tercih döneminde rehberlik sağlayacak.
    Başkent Ankara’da Nevşehirli hemşehrileri arasında birlik ve beraberlik sağlayan Genç Nevşehirliler Derneği Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girmiş üniversite adayı genç Nevşehirli öğrencilere tercih döneminde Ankara’da bulunan üniversiteleri ve bölümleri tanıtarak tercih döneminde rehberlik sağlayacak.   Genç Nevşehirliler Derneği kurulduğu günden bu yana öğrenciler için gerçekleştirdiği duyarlı sorumluluk projelerine bir yenisini ekliyor.   Geçen sene, dernek başkanı Ziya Ağca’nın “Yalnız değilsiniz!” sloganı ile başlattığı Ankara’da okumaya hak kazanmış ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteğini hayata geçirmişti.   Ayrıca sık sık gerçekleştirdiği etkinliklerle Genç Nevşehirli üniversite öğrencilerini bir araya getirerek onların yalnız bırakmayan Genç Nevşehirliler Derneği bu sene de Nevşehirli üniversite adaylarını, Ankara’nın çeşitli üniversitelerinde ve bölümlerinde okuyan üniversite öğrencileri ile bir araya getirerek tercih döneminde adaylara rehberlik edecek.   Genç Nevşehirliler, Ankara’da bulunan üniversitelere tercihte bulunmak isteyen ve bu üniversiteleri merakeden gerek sosyal yaşam gerek akademik yaşam hakkında aklında soruları olan adayları bilgilendirerek onlara Ankara’da öğrenci olmanın kolaylıkları ve zorlukları hakkında fikir sahibi olması için üniversiteli öğrenciler ile bir araya getirerek ayrıca meslek ve bölüm hakkında akılda kalan diğer soruları cevaplamayı hedeflemektedir.   Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca süreçle ilgili şunları söyledi; Tercih sürecinde Ankara’da okumak isteyip bursa ihtiyacı olan ve üniversite, bölüm hakkında bilgi almak için derneğimizde bulunan öğrencilerle ve mezunlarla birebir iletişime geçebilirsiniz. Hiçbir şey içeriden aldığınız bilgi gibi olamaz. Rehber öğretmenlerimizin bilgileri güncel olmayabilir. Hangi alanda ve hangi üniversitede okumak istiyorsanız o bölümden biri ile görüşmeniz sizi daha kararlı kılacaktır. Hayatınız için dönüm noktası olan bir zamanda kötü tercih yaparak en önemli yıllarınızı uzatmaya bırakmayın. İyi puanınızı hiç edebileceğinizi, kötü puanınızı avantaja çevirebileceğinizi unutmayın. Ailenizin emeklerini boşa çıkarmamak için karar vermişAnkara’da farklı üniversitelerde istediğiniz bölümde okuyan çok da başarılı öğrencilerimiz ile iletişime geçerek süreci en doğru şekilde yürütebilirsiniz. Değerli öğrencilerimiz; Başarı yolunda size en büyük katkının kendinize duyduğunuz güvenden geleceğini unutmayınız. Yeni başarılara imza atmanız temennisi ile tercih döneminde başarılar.   2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu da bu hafta yayımlanacak. Adaylar, üniversite tercihlerini 27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında yapacak.   Başvurmak isteyen genç Nevşehirli üniversite adayları aşağıdaki linki doldurarak başvurularını yapabilirler.   Başvuru Linki: ​https://www.gencnevsehirliler.com/forum
Başkent Ankara’da Nevşehirli hemşehrileri arasında birlik ve beraberlik sağlayan Genç Nevşehirliler Derneği Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girmiş üniversite adayı genç Nevşehirli öğrencilere tercih döneminde Ankara’da bulunan üniversiteleri ve bölümleri tanıtarak tercih döneminde rehberlik sağlayacak.

 

 

Başkent Ankara’da Nevşehirli hemşehrileri arasında birlik ve beraberlik sağlayan Genç Nevşehirliler Derneği Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girmiş üniversite adayı genç Nevşehirli öğrencilere tercih döneminde Ankara’da bulunan üniversiteleri ve bölümleri tanıtarak tercih döneminde rehberlik sağlayacak.

 

Genç Nevşehirliler Derneği kurulduğu günden bu yana öğrenciler için gerçekleştirdiği duyarlı sorumluluk projelerine bir yenisini ekliyor.

 

Geçen sene, dernek başkanı Ziya Ağca’nın “Yalnız değilsiniz!” sloganı ile başlattığı Ankara’da okumaya hak kazanmış ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteğini hayata geçirmişti.

 

Ayrıca sık sık gerçekleştirdiği etkinliklerle Genç Nevşehirli üniversite öğrencilerini bir araya getirerek onların yalnız bırakmayan Genç Nevşehirliler Derneği bu sene de Nevşehirli üniversite adaylarını, Ankara’nın çeşitli üniversitelerinde ve bölümlerinde okuyan üniversite öğrencileri ile bir araya getirerek tercih döneminde adaylara rehberlik edecek.

 

Genç Nevşehirliler, Ankara’da bulunan üniversitelere tercihte bulunmak isteyen ve bu üniversiteleri merakeden gerek sosyal yaşam gerek akademik yaşam hakkında aklında soruları olan adayları bilgilendirerek onlara Ankara’da öğrenci olmanın kolaylıkları ve zorlukları hakkında fikir sahibi olması için üniversiteli öğrenciler ile bir araya getirerek ayrıca meslek ve bölüm hakkında akılda kalan diğer soruları cevaplamayı hedeflemektedir.

 

Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca süreçle ilgili şunları söyledi; Tercih sürecinde Ankara’da okumak isteyip bursa ihtiyacı olan ve üniversite, bölüm hakkında bilgi almak için derneğimizde bulunan öğrencilerle ve mezunlarla birebir iletişime geçebilirsiniz. Hiçbir şey içeriden aldığınız bilgi gibi olamaz. Rehber öğretmenlerimizin bilgileri güncel olmayabilir. Hangi alanda ve hangi üniversitede okumak istiyorsanız o bölümden biri ile görüşmeniz sizi daha kararlı kılacaktır. Hayatınız için dönüm noktası olan bir zamanda kötü tercih yaparak en önemli yıllarınızı uzatmaya bırakmayın. İyi puanınızı hiç edebileceğinizi, kötü puanınızı avantaja çevirebileceğinizi unutmayın. Ailenizin emeklerini boşa çıkarmamak için karar vermişAnkara’da farklı üniversitelerde istediğiniz bölümde okuyan çok da başarılı öğrencilerimiz ile iletişime geçerek süreci en doğru şekilde yürütebilirsiniz. Değerli öğrencilerimiz; Başarı yolunda size en büyük katkının kendinize duyduğunuz güvenden geleceğini unutmayınız. Yeni başarılara imza atmanız temennisi ile tercih döneminde başarılar.

 


2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu da bu hafta yayımlanacak. Adaylar, üniversite tercihlerini 27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında yapacak.

 

Başvurmak isteyen genç Nevşehirli üniversite adayları aşağıdaki linki doldurarak başvurularını yapabilirler.

 

Başvuru Linki: ​https://www.gencnevsehirliler.com/forum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.