Özgöçmen

Genç Nevşehirliler Derneği'nden NTSO Başkanı Parmaksız'a ziyaret

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 21.07.2022 - 10:43, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Genç Nevşehirliler Derneği'nden NTSO Başkanı Parmaksız'a ziyaret

Sayıştay Üyesi Belma Akyüz ve Ziya Ağca'dan NTSO ve GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'a Ziyaret
    Ankara’da faaliyetlerine devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, birlik ve beraberlik adına gönül buluşmalarına ara vermeden devam ediyor.  Ankara ve Nevşehir arasında gönül köprüsü kuran Dernek başkanı Ziya Ağca görüşmede şunları dile getirdi.  " Ankara’da bürokraside başarıları ve bulunduğu konum itibariyle önemli noktaya gelmiş Sayıştay Üyesi değerli hemşehrim Belma Akyüz ile 2018 yılında tanıştık. O günden bu güne kadar bizleri yalnız bırakmadı. Yine 2019 da tanıştığımız NTSO ve GTİ A.Ş yönetim kurulu başkanı M.Arif Parmaksız ise iş dünyasında ve memleketimizde önemli başarılara imza atmış biri olarak biz gençleri yalnız bırakmadı. Tüm faaliyetlerimizi yakından takip edip sonuna kadar destekçi olan memleketimizin değerli büyükleri ile birlikte olmaktan onur duyuyorum. Genç Nevşehirliler Derneği Onursal başkanı Arif Parmaksız'a sonsuz şükranlarımı iletiyorum. "
Sayıştay Üyesi Belma Akyüz ve Ziya Ağca'dan NTSO ve GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'a Ziyaret

 

 

Ankara’da faaliyetlerine devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, birlik ve beraberlik adına gönül buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. 
Ankara ve Nevşehir arasında gönül köprüsü kuran Dernek başkanı Ziya Ağca görüşmede şunları dile getirdi. 
" Ankara’da bürokraside başarıları ve bulunduğu konum itibariyle önemli noktaya gelmiş Sayıştay Üyesi değerli hemşehrim Belma Akyüz ile 2018 yılında tanıştık. O günden bu güne kadar bizleri yalnız bırakmadı. Yine 2019 da tanıştığımız NTSO ve GTİ A.Ş yönetim kurulu başkanı M.Arif Parmaksız ise iş dünyasında ve memleketimizde önemli başarılara imza atmış biri olarak biz gençleri yalnız bırakmadı. Tüm faaliyetlerimizi yakından takip edip sonuna kadar destekçi olan memleketimizin değerli büyükleri ile birlikte olmaktan onur duyuyorum. Genç Nevşehirliler Derneği Onursal başkanı Arif Parmaksız'a sonsuz şükranlarımı iletiyorum. "

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.