Milli Eğitim Bakanı Özer, yarın Nevşehir’e geliyor

GÜNCEL 18.08.2022 - 18:34, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Milli Eğitim Bakanı Özer, yarın Nevşehir’e geliyor

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere yarın Nevşehir’e geliyor.
  2022-2023 eğitim öğretim yılına sayılı günler kala Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yarın Nevşehir’e geliyor. Nevşehir programına Nevşehir Valiliği’ni ziyaret ederek başlayan olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer daha sonra ise Valilik toplantı salonunda İl Eğitim Değerlendirme toplantısına katılacak. Toplantının ardından basın açıklamasında bulunacak olan Bakan Özer daha sonra ise Cuma namazını kılmak üzere Çiçekli Camine geçecek.  Cuma namazı sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri ile bir araya gelecek olan Bakan Özer burada Nevşehir eğitimini masaya yatıracak.   Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer daha sonra ise Avanos ilçesine bağlı Üçkuyu İlkokulu Köy Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirmek üzere Üçkuyu köyüne geçecek. Buradaki programın sona ermesinin ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Nevşehir Belediyesi ziyareti ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etmesinin ardından Ankara’ya hareket edecek.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere yarın Nevşehir’e geliyor.

 

2022-2023 eğitim öğretim yılına sayılı günler kala Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yarın Nevşehir’e geliyor. Nevşehir programına Nevşehir Valiliği’ni ziyaret ederek başlayan olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer daha sonra ise Valilik toplantı salonunda İl Eğitim Değerlendirme toplantısına katılacak. Toplantının ardından basın açıklamasında bulunacak olan Bakan Özer daha sonra ise Cuma namazını kılmak üzere Çiçekli Camine geçecek.  Cuma namazı sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri ile bir araya gelecek olan Bakan Özer burada Nevşehir eğitimini masaya yatıracak.

 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer daha sonra ise Avanos ilçesine bağlı Üçkuyu İlkokulu Köy Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirmek üzere Üçkuyu köyüne geçecek. Buradaki programın sona ermesinin ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Nevşehir Belediyesi ziyareti ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etmesinin ardından Ankara’ya hareket edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.