Gülşehir’de 6 projenin hazırlıkları tamam

İLÇELER 23.02.2022 - 12:31, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gülşehir’de 6 projenin hazırlıkları tamam

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediyenin bu yıl özellikle üzerinde duracağı çalışmalarla ilgili ön hazırlıklar tamamlandı.
      NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediyenin bu yıl özellikle üzerinde duracağı çalışmalarla ilgili ön hazırlıklar tamamlandı.    İlçe açısından önemli projeleri hayata geçirecek olan Gülşehir belediyesi yeni çalışma sezonu öncesinde projelerle ilgili ön hazırlıklarını tamamladı.    Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, personelden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.   Gülşehir belediyesi Taş Ocağı kilitli parke taş imalatı, Karacaşar Mahallesi kantar kurulumu, Park ve Bahçeler ekibi ağaç dikimi, Yeni Kademe Binası düzenleme çalışmaları, Yeni Bakım Onarım Ünitesi İnşaatı ve Refüjlerde peyzaj çalışmalarını kısa sürede başlatacak. 
Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediyenin bu yıl özellikle üzerinde duracağı çalışmalarla ilgili ön hazırlıklar tamamlandı.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediyenin bu yıl özellikle üzerinde duracağı çalışmalarla ilgili ön hazırlıklar tamamlandı. 

 

İlçe açısından önemli projeleri hayata geçirecek olan Gülşehir belediyesi yeni çalışma sezonu öncesinde projelerle ilgili ön hazırlıklarını tamamladı. 

 

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, personelden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Gülşehir belediyesi Taş Ocağı kilitli parke taş imalatı, Karacaşar Mahallesi kantar kurulumu, Park ve Bahçeler ekibi ağaç dikimi, Yeni Kademe Binası düzenleme çalışmaları, Yeni Bakım Onarım Ünitesi İnşaatı ve Refüjlerde peyzaj çalışmalarını kısa sürede başlatacak. 














Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.