Özgöçmen

"Şehit ailesine, gaziye arıza çıkarana bende arıza çıkarırım"

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 04.07.2022 - 11:11, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

"Şehit ailesine, gaziye arıza çıkarana bende arıza çıkarırım"

Ramazan Çiftçi, şehit ailesine ve gazilere saygıda kusur eden, arıza çıkaranlara bizzat arıza çıkaracaklarına değindi.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, şehit ailesine ve gazilere saygıda kusur eden, arıza çıkaranlara bizzat arıza çıkaracaklarına değindi.   Şehit ailelerinin ve gazilerin bu ülkenin öp öz evladı olduğunu dile getiren Başkan Çiftçi, "Çalıştığı kurumunda, sokağında, caddesinde Şehit ailesine, gazilere yönelik arıza çıkarana bizzat kapısına dayanır bende arıza çıkarırım. Konumuna bakmadan, arkasında birilerinin olup olmadığına bakmam. Bizim arkamızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Devlet var. Devletin bizler öp öz evlatlarıyız. Bu ailelerimizin ve gazilerimizin duasını alan dünya da öbür dünyada da mükafatını alır. Bedduasını alanda iflah olmaz. Şehit ailemize ve gazilerimize hastane, postane, çarşıda, otobüste gereken saygı gösterilmeli. Onları kendi evlatları gibi görsün. Biz sık sık şehit ailelerimizle, gazilerimizle bir araya geliyoruz. Öyle şehit babaları var ki zımba gibi devletinin yanında. Kimse bu insanlara eziyet etmeye kalkmasın" ifadelerinde bulundu.  
Ramazan Çiftçi, şehit ailesine ve gazilere saygıda kusur eden, arıza çıkaranlara bizzat arıza çıkaracaklarına değindi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, şehit ailesine ve gazilere saygıda kusur eden, arıza çıkaranlara bizzat arıza çıkaracaklarına değindi.  

Şehit ailelerinin ve gazilerin bu ülkenin öp öz evladı olduğunu dile getiren Başkan Çiftçi, "Çalıştığı kurumunda, sokağında, caddesinde Şehit ailesine, gazilere yönelik arıza çıkarana bizzat kapısına dayanır bende arıza çıkarırım. Konumuna bakmadan, arkasında birilerinin olup olmadığına bakmam. Bizim arkamızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Devlet var. Devletin bizler öp öz evlatlarıyız. Bu ailelerimizin ve gazilerimizin duasını alan dünya da öbür dünyada da mükafatını alır. Bedduasını alanda iflah olmaz. Şehit ailemize ve gazilerimize hastane, postane, çarşıda, otobüste gereken saygı gösterilmeli. Onları kendi evlatları gibi görsün. Biz sık sık şehit ailelerimizle, gazilerimizle bir araya geliyoruz. Öyle şehit babaları var ki zımba gibi devletinin yanında. Kimse bu insanlara eziyet etmeye kalkmasın" ifadelerinde bulundu.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.