Bakan Yardımcısı Gizligider, Gülşehir’de incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR 06.08.2022 - 15:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bakan Yardımcısı Gizligider, Gülşehir’de incelemelerde bulundu

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Gülşehir’de devam eden Kızılırmak Rekreasyon ve Millet Bahçesi proje çalışmalarını inceledi.
    Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Gülşehir Kızılırmak Rekreasyon ve Millet Bahçesi proje çalışmalarını yerinde inceledi. Burada DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akça’dan da çalışmalar hakkında bilgiler alan Gizligider projenin tamamlanmasıyla Gülşehir’in bambaşka bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi yaptığı açıklamada, “Kızılırmak Rekreasyon’’ ve ‘’Millet Bahçesi’’ projesi çalışmalarımıza incelemelerde bulunarak desteklerini esirgemeyen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ediyoruz” dedi.  
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Gülşehir’de devam eden Kızılırmak Rekreasyon ve Millet Bahçesi proje çalışmalarını inceledi.

 

 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Gülşehir Kızılırmak Rekreasyon ve Millet Bahçesi proje çalışmalarını yerinde inceledi. Burada DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akça’dan da çalışmalar hakkında bilgiler alan Gizligider projenin tamamlanmasıyla Gülşehir’in bambaşka bir görünüme kavuşacağını ifade etti.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi yaptığı açıklamada, “Kızılırmak Rekreasyon’’ ve ‘’Millet Bahçesi’’ projesi çalışmalarımıza incelemelerde bulunarak desteklerini esirgemeyen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.