Özgöçmen

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Yazıhüyük Gazi İlkokuluna malzeme desteği

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
EĞİTİM 28.03.2022 - 18:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Yazıhüyük Gazi İlkokuluna malzeme desteği

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yazıhüyük Gazi İlkokuluna spor malzemesi desteği verildi.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yazıhüyük Kasabası Gazi İlkokulu’na spor malzemesi desteği verildi. Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte Gazi İlkokulu Müdürü Ayşegül Baki’yi ziyaret edere burada bir süre görüştü. Daha sonra ise Yazhıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir öğrencilere spor malzemelerini hediye etti.   Yazıhüyük Gazi İlkokul Müdürü Ayşegül Baki ise açıklamasında Yazıhüyük Belediye Başkanımız Cengiz Çavdar ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim dedi.   Diğer yandan Nevşehir il genelinde düzenlenen okullar arası akıl ve zeka oyunlarında da İl birinciliği ve İl üçüncülüğü elde eden Yazıhüyük Gaiz İlkokulu öğrencilerini Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’in tebrik ettiği öğrenildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yazıhüyük Gazi İlkokuluna spor malzemesi desteği verildi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yazıhüyük Kasabası Gazi İlkokulu’na spor malzemesi desteği verildi. Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile birlikte Gazi İlkokulu Müdürü Ayşegül Baki’yi ziyaret edere burada bir süre görüştü. Daha sonra ise Yazhıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir öğrencilere spor malzemelerini hediye etti.

 

Yazıhüyük Gazi İlkokul Müdürü Ayşegül Baki ise açıklamasında Yazıhüyük Belediye Başkanımız Cengiz Çavdar ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

 

Diğer yandan Nevşehir il genelinde düzenlenen okullar arası akıl ve zeka oyunlarında da İl birinciliği ve İl üçüncülüğü elde eden Yazıhüyük Gaiz İlkokulu öğrencilerini Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’in tebrik ettiği öğrenildi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.